divendres, 10 maig, 2024
Serà el primer del Camp de Tarragona i donarà servei a la comarca del Priorat, tot impulsant la comercialització i consum de la carn de caça major

Falset disposarà d’un establiment de manipulació de carn de caça major, que permetrà garantir el control sanitari de les peces de caça major i donar-los sortida comercial.

diumenge, 5 maig, 2024
Aquest dilluns comença la Fira del vi als cellers, que proposa degustacions a peu de vinya, prèvia reserva, durant tot el mes de maig

La Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) ha servit aquest cap de setmana vora 64.000 degustacions de vi (uns 8.000 tiquets de vuit tastos).

dijous, 2 maig, 2024
Fins a 71 cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat participen en un certamen que mira de potenciar fer més fàcil la compra i venda de vins

La Fira del Vi de Falset (Mostra i mercat dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) se celebra aquest cap de setmana, amb l’inici dels actes i els tastos demà divendres a la tarda (3 de maig) i amb la clausura del certamen el vespre de diumenge (5 de maig).

dijous, 25 abril, 2024
Aquest divendres es presenta a Reus, mentre que dilluns ho farà a Tarragona. Totes dues ciutats tindran presència a la Fira del Vi

La Fira del Vi de Falset (Mostra i mercat dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) enceta uns dies intensos de presentacions del certamen, que tindran lloc a Reus i Tarragona. Aquest divendres, la Fira es presenta a Reus, mentre que dilluns ho farà a Tarragona. Totes dues ciutats tindran presència a la Fira del Vi de Falset els dies 3, 4 i 5 de maig.

dilluns, 22 abril, 2024
El regidor de Seguretat i Mobilitat, Antoni Muntané, subratlla que “la situació de partida és bona, però som conscients que podem executar millores, com les que es defineixen en quatre punts del municipi”

Falset ja té sobre la taula el nou Pla Local de Seguretat Viària per al període 2024-2027. Amb el suport del Servei Català de Trànsit, els objectius d'aquest pla són reduir l'accidentalitat del municipi, proporcionar criteris de seguretat viària homogenis al llarg de tot el recorregut de les persones conductores i vianants, i protegir aquelles més vulnerables. A més, el pla té en compte també la planificació i coordinació de campanyes informatives i educatives sobre la importància de la seguretat viària.

divendres, 19 abril, 2024
La iniciativa forma part d’una campanya de sensibilització en pro de la tinença responsable

Aquest diumenge 21 d'abril es durà a terme a Falset la primera passejada de gossos conjunta, una iniciativa de la regidoria de Medi ambient i Benestar animal que s'emmarca en la campanya de sensibilització en pro de la tinença responsable. Sota el lema “En companyia fem Salut!”, al llarg del recorregut s’incidirà, entre altres qüestions, en les necessitats físiques i emocionals dels gossos, pilars bàsics del seu benestar.

dimarts, 16 abril, 2024
El ple municipal modifica el POUM, limita la dimensió màxima dels parcs i en regula les distàncies

El ple de l’Ajuntament de Falset va aprovar ahir al vespre una modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), amb l’objectiu de regular la implantació de plantes d’energia renovable al terme municipal.

dijous, 11 abril, 2024
Tot i que se’n preveuen tant de previs com posteriors, el gruix d’actes es concentrarà del 5 al 7 de setembre, coincidint amb les festes en honor a Santa Càndia

El teatre L'Artesana acull aquest diumenge 14 d'abril, a les 19 h, l'acte inaugural de la commemoració del 250è aniversari de l'arribada de les relíquies de Santa Càndia a Falset. L'esdeveniment servirà per presentar els actes centrals de la celebració d'aquesta efemèride, actes que es concentraran al setembre, coincidint alguns amb les festivitats de Santa Càndia, tot i que no tots.

dimarts, 9 abril, 2024
Un total de 71 cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant participen en el certamen durant el cap de setmana del 3, 4 i 5 de maig, i en la Fira als cellers tot el maig

La Fira del Vi de Falset obre avui (dimarts 9 d’abril) la seva plataforma online (www.firadelvi.org), en la qual es poden comprar tiquets anticipadament per a la Fira presencial (el cap de setmana dels dies 3, 4 i 5 de maig), on ja han confirmat la seva part

dimarts, 19 març, 2024
El document, que compta uns 150 habitatges buits, serà el punt de partida d’un programa d'actuació que ha de preveure, segons l’alcalde, “mesures per incentivar l’accés a l’habitatge”

L'Ajuntament de Falset s'ha dotat recentment d'un informe que identifica els habitatges buits del municipi, és a dir, aquells habitatges que romanen desocupats de manera permanent. L’informe s’ha redactat en el marc del projecte “Treball a les comarques”, impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).