dimarts, 9 juliol, 2024
La mostra comptarà amb una quinzena d’elaboradors, cinc restaurants i música ambient

Una quinzena de cellers i elaboradors seran presents a la 2a Nit dels Vins Ancestrals, que tindrà lloc el pròxim dissabte 20 de juliol, de 19 a 23 h, a la zona arbrada de l’Euterpe, en una vetllada que comptarà també amb cinc restauradors del municipi i música en directe.

Tot i que cada vegada són més els cellers i elaboradors que compten amb ancestrals (vins  escumosos d’una única fermentació), aquests són encara de produccions força limitades i exclusives. En aquest sentit, la mostra, que en la seva primera edició va reunir més de 300 persones, permetrà descobrir vins molt singulars que, en alguns casos, no es troben al mercat i es donaran a tastar per primer cop i gairebé de manera exclusiva.

L’accés a l’espai de la mostra és lliure i la polsera que dona dret a tastar tots els vins es pot adquirir per 18,34 € a Entradium (https://entradium.com/es/events/2a-nit-dels-ancestrals-falset-2024). En el cas del menjar, es podrà comprar la mateixa nit a cada un dels restauradors.

Participants

Els 15 elaboradors participants en la Nit dels Ancestrals són: Andreu Ortiz, Bell Cros, Cal Bessó, Can Lleó, Caterra, Celler Gritelles, Cooperativa Falset-Marçà, Fuscolusco, L’Ancestral del Piol, La Bufona, Llunara, Maepo, Los Comuns, Mas de la Sabatera, Mas de les Comes i Ouiea Vins.

Pel que fa als restauradors presents a la mostra són els següents: Àgora, El Cairat, La Piazza, Mas Trucafort, Quinoa.

També hi serà present la DOP Siurana que oferirà tast de pa i oli.

La música anirà a càrrec d’Alba Pujals Quartet i Jordi V, una iniciativa que compta amb la col·laboració del Festival Garbinada.