L’Ajuntament de Falset destina la planta semisoterrani de la Casa de la Música (Carrer Davall, 1) a ser un espai de cotreball amb l’objectiu de fomentar la col·laboració, cooperació, interacció de contactes, intercanvi d’idees i experiències entre els seus usuaris, que ajudin a la consolidació de projectes professionals o empresarials.

L’espai de cotreball s’adreça a emprenedors que volen iniciar una nova activitat econòmica o es troben en fase de consolidació. Així mateix, poden sol·licitar l’ús de la sala de reunions empreses alienes a l’espai de cotreball.

L’espai ofereix a les empreses dues modalitats de serveis:

  1. Allotjament empresarial a jornada completa: permet la utilització de l’espai de cotreball i els seus serveis de forma regular fins un màxim de 40 hores setmanals.
  2. Allotjament empresarial a temps parcial: permet la utilització de l’espai de cotreball i part dels seus serveis de forma regular fins un màxim de 20 hores sempre complint la mateixa franja horària (matí o tarda).

 

Serveis que ofereix l’espai de cotreball:

 

  • Espai protegit amb sistema d’alarma antirobatoris.
  • Connexió a internet. c)Neteja i manteniment de l’espai.
  • Climatització.
  • Taquilles amb clau.
  • Zona de treball. Cada empresa resident a l’espai de cotreball disposa de una taula o espai de treball amb cadira i connexió elèctrica.
  • Sala de reunions. Equipada amb pissarra digital i projector.

Tarifes

AdjuntMida
PDF icon tarifes_coworking.pdf304.22 KB

Normativa

AdjuntMida
PDF icon normativa_coworking.pdf315.58 KB