divendres, 16 agost, 2024 - 23:45

31 FAM és un grup de 6 joves de Sabadell (Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam) que, des del 2018, han revolucionat l'escena musical, convertint-se en el grup referent de la música urbana a Catalunya.

Ho demostren els més de 50 milions de reproduccions a Spotify, 25 milions de visites i 50.000 subscriptors YouTube i 1 single d'or. A més d’una sòlida base de fans per tot arreu de l'Estat Espanyol, Catalunya i Llatinoamèrica i presència a festival i actuacions molt importants com La Mercè (Barcelona), el Festival Río Babel (Madrid), Arenal Sound (València) o el BBK (Bilbao). El seu directe innovador incorpora cos de ball, músics en viu i efectes lumínics, fent vibrar a l’espectador allà on es presenten.

Amb el llançament de X si ens veiem en una altra vida a l'octubre de 2023, demostren la seva maduresa musical i una evolució significativa. 31 FAM és un fenomen musical en constant creixement i un referent indiscutible de la música urbana a Catalunya. 31 FAM està aquí per quedar-se.

A Falset, aquesta segona nit de La Garbinada FM l’obrirà el grup Mosaic, una formació de Sant Cugat que va néixer de la unió de Gerard Berengué, Roger Jordán i Adrià Olshanetsky. El 2021 va publicar el primer senzill, “Ets tu”, i l'EP Atzar (Música Global, 2021). La tardor passada, el grup va publicar el seu primer llarga durada, De mil colors (Música Global, 2023), un cant a la superació, a deixar-se anar i a viure la vida.

Compra d'entrades