Benvolguts i benvolgudes,

Som ben conscients que la nostra feina no és altra que fer de Falset un poble millor. Vetllar per la qualitat de vida dels falsetans en el seu dia a dia i mostrar un poble que enamori tots els qui ens visiten són les dues premisses que hi ha darrere de cada acció que emprenem des de l’Ajuntament.

És per això que posem tota la il·lusió, l’enginy i el treball en allò que fem, per cal satisfer aquesta exigència ciutadana i assolir tot el que ens proposem.

El nostre és un poble petit, però amb una llarga història, emplaçats en un entorn agrícola i natural privilegiat, amb un fort teixit associatiu, un poble en el qual hi viuen grans persones. És el deure d’aquest Ajuntament i del seu equip de govern estar-hi a l’altura.

En aquest sentit, assumim com una obligació la voluntat de donar a conèixer el que passa a l’Ajuntament i a Falset, des de l’honestedat i amb transparència. Aquest web n’és un exemple. Hi trobareu continguts veraços i actualitzats que us permetran informar-vos, en tot moment, d’aquelles qüestions que tenen a veure amb Falset i amb el vostre dia a dia (administració, serveis, comerç, cultura, oci, turisme…).

Alhora, també hi trobareu una via de comunicació amb l’Ajuntament, per fer-hi arribar les vostres opinions i accedir als tràmits en línia que, com a administració, hem de posar a disposició de tots els ciutadans.

Al vostre servei,

Carlos Brull Fornt
Alcalde de Falset