dimarts, 9 juliol, 2024
La mostra comptarà amb una quinzena d’elaboradors, cinc restaurants i música ambient

Una quinzena de cellers i elaboradors seran presents a la 2a Nit dels Vins Ancestrals, que tindrà lloc el pròxim dissabte 20 de juliol, de 19 a 23 h, a la zona arbrada de l’Euterpe, en una vetllada que comptarà també amb cinc restauradors del municipi i música en directe.

divendres, 28 juny, 2024
L’alcalde també va anunciar que aquest juliol s’iniciaran les obres de condicionament d’un nou pou d’abastament d’aigua

L'Ajuntament de Falset va aprovar ahir dijous en sessió plenària una modificació de crèdit per un import aproximat d'1.048.000 euros que permetrà, entra altres, posar fil a l'agulla al futur centre d'inspiració turística i posar en funcionament un nou pou per a l'abastiment d'aigua del municipi. El gruix d'aquesta modificació de crèdit, uns 882.000 euros, es destinarà a habilitar la partida pressupostària necessària per al desenvolupament del nou espai d'inspiració enogastronòmica de Falset, a l'edifici de l'antiga Falbar. Cal tenir present que, d'aquest import, la Generalitat n'aporta 600.000 euros per mitjà dels fons Next Generation.

dimecres, 19 juny, 2024
En tots dos equipaments se substituiran les lluminàries per sistemes de baix consum i major eficiència i, en el cas del pavelló, s’ha renovat el paviment i s'instal·larà un sistema d’aerotèrmia

L'Ajuntament de Falset iniciarà a patrtir del 25 de juny la substitució de l'enllumenat del camp de futbol i el pavelló poliesportiu. En tots dos equipaments municipals el sistema d'enllumenat actual està obsolet i representa un consum energètic molt elevat.

dimecres, 5 juny, 2024
La jornada, que fa una crida a la participació i a informar sobre els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS), tindrà en l'activitat "Falset apaga els llums i encén els estels" un dels actes més destacats

Falset celebra aquest dissabte 8 de juny la Jornada del Medi Ambient amb la intenció d'informar i conscienciar sobre els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS). En aquesta jornada hi tindran cabuda exposicions, xerrades, activitats d’observació astronòmica i també espais per als infants, entra altres actes.

dimarts, 4 juny, 2024
Aquestes tres formacions actuaran els dies 15, 16 i 17 d’agost a l’envelat de l’Euterpe de la capital del Priorat al costat de Mosaic, Lal’Ba i La Clika, que oferirà un concert gratuït pel públic familiar

Avui s’ha fet pública la programació de la Garbinada FM, la programació musical que per tercer any consecutiu es fa coincidint amb les festes d’agost de Falset.

divendres, 10 maig, 2024
Serà el primer del Camp de Tarragona i donarà servei a la comarca del Priorat, tot impulsant la comercialització i consum de la carn de caça major

Falset disposarà d’un establiment de manipulació de carn de caça major, que permetrà garantir el control sanitari de les peces de caça major i donar-los sortida comercial.

diumenge, 5 maig, 2024
Aquest dilluns comença la Fira del vi als cellers, que proposa degustacions a peu de vinya, prèvia reserva, durant tot el mes de maig

La Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) ha servit aquest cap de setmana vora 64.000 degustacions de vi (uns 8.000 tiquets de vuit tastos).

dijous, 2 maig, 2024
Fins a 71 cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat participen en un certamen que mira de potenciar fer més fàcil la compra i venda de vins

La Fira del Vi de Falset (Mostra i mercat dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) se celebra aquest cap de setmana, amb l’inici dels actes i els tastos demà divendres a la tarda (3 de maig) i amb la clausura del certamen el vespre de diumenge (5 de maig).

dijous, 25 abril, 2024
Aquest divendres es presenta a Reus, mentre que dilluns ho farà a Tarragona. Totes dues ciutats tindran presència a la Fira del Vi

La Fira del Vi de Falset (Mostra i mercat dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) enceta uns dies intensos de presentacions del certamen, que tindran lloc a Reus i Tarragona. Aquest divendres, la Fira es presenta a Reus, mentre que dilluns ho farà a Tarragona. Totes dues ciutats tindran presència a la Fira del Vi de Falset els dies 3, 4 i 5 de maig.

dilluns, 22 abril, 2024
El regidor de Seguretat i Mobilitat, Antoni Muntané, subratlla que “la situació de partida és bona, però som conscients que podem executar millores, com les que es defineixen en quatre punts del municipi”

Falset ja té sobre la taula el nou Pla Local de Seguretat Viària per al període 2024-2027. Amb el suport del Servei Català de Trànsit, els objectius d'aquest pla són reduir l'accidentalitat del municipi, proporcionar criteris de seguretat viària homogenis al llarg de tot el recorregut de les persones conductores i vianants, i protegir aquelles més vulnerables. A més, el pla té en compte també la planificació i coordinació de campanyes informatives i educatives sobre la importància de la seguretat viària.

Comparteix