dijous, 15 agost, 2024 - 23:45

Els Catarres són un dels grans responsables del ressorgiment de la música festiva del pop nacional, aconseguint fites històriques que han marcat un abans i un després en la música catalana contemporània: un Disc d'Or per l’àlbum Big Bang, dotze Premis Enderrock, quatre Premis ARC i dos guardons del Disc Català de l'any que atorga RNE. Els Catarres són un grup únic, irrepetible i icònic; un gran cap de cartell.

Aquest 2024, Els Catarres preparen noves cançons i una nova gira que recorrerà els Països Catalans. De moment han tornat amb una cançó alegre. Començar a viure és el títol del nou senzill del grup d’Aiguafreda, una cançó que fa un homenatge a tot el que s’acaba massa aviat, el que no té valor per l’extensió en el temps, però sí per la intensitat emocional. La cançó explica la història d’una relació amb un final precoç i del seu protagonista, que necessita temps per valorar l’experiència i assimilar l’aprenentatge.

Lal’Ba és una de les bandes més atractives de la nova fornada de música urbana catalana gràcies al seu original estil de música electrònica ballable i a un directe ple de bona energia.

Durant aquest 2024, el trio d'Olesa de Montserrat publicarà nous singles i continuarà l'exitosa gira iniciada l'any passat amb actuacions a grans festivals com Cruilla, Acústica, Strenes, Magnífic Fest Lleida o Empordà Music Festival i ara també al Falset a la Garbinada.

Compra d'entrades