L’Institut Priorat ofereix formació digital gratuïta per a adults i joves en risc d’exclusió digital que no estiguin al sistema educatiu ni formatiu. La ràpida transformació digital de l'economia i la societat ha convertit les competències digitals en eines bàsiques per poder aprofitar les oportunitats que ofereixen des del punt de vista econòmic, social i ambiental.

Els cursos oferts (finançats pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i per la Unió Europea Next Generation EU) es poden sol·licitar al telèfon 977 830 338.

Curs 1 - Descobriment del món digital

Curs de 15 hores de durada adreçat a persones que fan un ús esporàdic de les eines digitals: configuració del mòbil, contactes i trucades, instal·lació d'aplicacions, missatgeria SMS, WhatsApp, etc.

Curs 2 - Ens movem pel món digital

Curs de 15 hores de durada adreçat a persones que utilitzen algunes eines digitals de forma regular, però que no són autònomes per donar-los nous usos: correu, fotos i vídeos, Internet, seguretat, etc.

Curs 3 - Ens endinsem en el món digital

Curs de 15 hores de durada adreçat a persones amb autonomia digital que volen aprofundir en les seves competències: mapes, tràmits en línia, comunicació amb l'atenció sanitària, relació amb l'Administració, desar i compartir informació, etc.

Curs 4 - Digitalització aplacada a l'entorn professional

Curs de 30 hores de durada (2 mòduls de 15 h) adreçat a persones amb competències digitals en l'àmbit personal que vulguin ampliar-les a l'entorn professional: gestió de dispositius i dades mitjançant tecnologies habilitadores digitals, gestió de continguts mitjançant tecnologies habilitadores digitals, etc.

Curs 5 - Digitalització en la indústria, els serveis i la comunicació

Curs de 15 hores de durada adreçat a persones amb competències digitals en l'àmbit personal que vulguin ampliar-les en els sectors de la indústria, els serveis i la comunicació: dissenys digitals a la xarxa, ús i configuració d'impressores 3D, ús de les ulleres de realitat virtual, selecció de materials per a la impressió, manteniment de l'equip i ús de les talladores làser.
 

AdjuntMida
PDF icon Tríptic dels cursos251.61 KB