dissabte, 12 agost, 2023 - 22:30

El Garbinada FM començarà amb una sessió doble amb Buhos (23.30h), presentant el seu nou disc, i la formació local Primera Cita, que tancaran la jornada al voltant de les 01.30h.

Buhos són el grup festiu ideal per donar el tret de sortida al Garbinada FM. Es tracta d’una banda referencial i un dels grans caps de cartell dels Països Catalans. Han aconseguit fidelitzar un públic que ja supera l'esfereïdora xifra de 200 mil seguidors a les xarxes, centenars de milers d’oients mensuals a Spotify i més de 40 milions de reproduccions a YouTube (aconseguint un disc d'or per Volcans).

Després de tres anys sense treure un llarga durada posterior a El dia de la victòria, el grup del Penedès surt de l'estudi amb un dels discos més esperats i una gira de presentació que encendrà els escenaris d'arreu, també el Garbinada de Falset. La nit està que crema és el títol del nou treball d'estudi que explora nous camins dins la música festiva, i que experimenta amb noves sonoritats que deixen de banda les trompetes per entrar més al món de l’electrònica. Un recopilatori amb lletres que transmeten positivisme i en certa manera ens fan viatjar a l’estiu, a les festes i als moments compartits amb gent que s’estima.

La primera nit del Garbinada FM la tancarà el grup de Falset Primera Cita, que l’any passat ja van tancar el concert amb Els Pets amb un gran èxit. El maig del 2023 ha arribat el seu segon disc on continuen explorant diferents estils i sonoritats englobats dins del seu particular pop festiu. Tota aquesta feina d'estudi no els ha fet oblidar el seu plat fort: el directe, que serà més potent que mai. Enguany Primera Cita han estat seleccionats per formar part del Programa de suport a la creació musical que impulsen les Cases de la Música, i això els hi donarà l’oportunitat de produir el nou directe amb el reputat productor musical Abel Coll, que ha treballat amb els grups més punters del país.

Venda d'entrades

Carpa Festa Major