dissabte, 22 juliol, 2023 - 20:30

Anna Andreu, acompanyada per Marina Arrufat, serà l’àrtista convidada per estrenar el Garbinada 2023 amb el disc ‘La mida’, format per vuit cançons que immediatament s’han convertit en unes perfectes successores del peculiar estil que les caracteritza i que tant ens va atrapar en ‘Els Mals Costums’. El concert tindrà lloc al wine bar del Celler Cooperatiu de Falset, de la Cooperativa de Falset-Marçà, en una hora ideal per gaudir de la posta de sol, tot escoltant la música de l'Anna Andreu i tastant els vins i vermuts de la coooperativa.

‘La mida’ és un disc que, des de la més absoluta prudència, murmura sobre les maneres de contenir-se, dels límits i dels preàmbuls, dels esclats i de les conseqüències ja de sobres conegudes. Una reflexió al voltant de la mesura, passant per tots els matisos que la paraula ofereix.

Ja es pot afirmar que Anna Andreu no sols manté intacte el seu particular encanteri, sinó que ha estat capaç de sumar elements que aconsegueixen fer florir, encara més si cap, les seves cançons. A la ja reconeguda guitarra de l’Anna Andreu se sumen ara sons de sintetitzadors i línies de baix que uneixen forces al costat de la bateria i a les segones veus de Marina Arrufat i que completen cadascuna de les cançons. Un directe en el qual es tornen a presentar com a duet, però amb més contundència pel que fa al so i a la posada en escena.

Venda d'entrades
 

Al Celler Cooperatiu de Falset