dimarts, 15 agost, 2023 - 00:30

El Garbinada 2023 finalitzarà amb l’actuació del grup del moment, The Tyets (01.30h), acompanyats per La Cosina (00.30h), la nova formació de Clara Colom, l’acordionista de Roba Estesa liderant la seva pròpia formació.

El segon disc dels The Tyets Èpic Solete els ha acabant consolidant com el grup del moment a casa nostra. Els singles virals i premiats De l’1 al què, Bailoteo o la seva sardana-reggaeton Coti x Coti van ser el preludi perfecte per un disc que va entrar directament al TOP 10 a nivell estatal dels discos més escoltats del moment, una fita a l’abast de ben pocs. 

Abans ja havien fet les delícies del públic amb temes tant mítics com Hamaking, Menorca, Amics, tiets i coneguts amb Els Amics de les Arts, La dels Manolos amb Los Manolos o el seu primer hit RRHH (Tinc una Casa). I així fent passets s’han anat posicionant com un dels grups imprescindibles de l’escena catalana.

Esgotant entrades per allà on passen i omplint les places d’arreu del país, el directe dels The Tyets és fresc, alegre i festiu. Un oasi enmig de la quotidianitat i del nostre dia a dia on celebrar un estiu etern i la sort que és que estiguem vius. A Falset els esperem amb ganes.

Abans d’aquesta actuació, arribarà La Cosina, que ens ofereix una  barreja de ritmes d’arrel i moderns, i amb unes lletres desenfadades. La banda de Clara Colom aposta per un directe festiu, alegre i compromès. Un directe que ens aboca a aquelles places plenes de guirlandes, de sopars a la fresca, de llargs sobretaules i d’amor veïnal.

La Cosina ve a reivindicar la vida social a les places, les lluites col·lectives, el sentiment d’amor a la terra, a qui la treballa, a reivindicar el paper de la gent gran i a estimar tots aquells moments que ens fan entendre que som poble, barri o família.La Cosina es una cassola a foc lent cuinant històries d’abans, saltejades amb bateria, guitarra, baix i un pessic d’acordió. Totes elles ben barrejades en un disc de 13 cançons que portarà per títol “Hores vinguin” i que va sortir el 14 d’abril.

Venda d'entrades

Carpa Festa Major