dijous, 5 setembre, 2019
La nova línia respon a una petició feta per l’Institut Priorat, amb el suport de l’Ajuntament de Falset i el Consell Comarcal del Priorat, per fer accessible, principalment, l’oferta de cicles formatius de l’Institut Priorat als alumnes de Móra d’Ebre

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha autoritzat l’establiment d’una nova línia d’expedició entre Falset i Móra d’Ebre dins del servei públic regular de transport de viatgers per carretera La Figuera – Reus amb fillola (V-1283) en la línia L-0295 Falset –Móra d’Ebre (hospital).

Aquesta nova línia, que oferirà l’empresa Transports Públics del Priorat i Domènech a partir del dijous 12 de setembre, tindrà una expedició d’anada des de Falset a les 07.40 h i de tornada des de Móra d’Ebre a les 08.17 h de dilluns a divendres feiners, amb parada als instituts Priorat (Falset) i Julio Antonio (Móra d’Ebre).

La nova línia respon a una petició feta per l’Institut Priorat amb el suport de l’Ajuntament de Falset i el Consell Comarcal del Priorat. Tant l’institut com les dues administracions prioratines posaven de manifest, d’una banda, que millorar les connexions amb Móra d’Ebre permetria fer accessible l’oferta de cicles formatius de l’Institut Priorat als alumnes de la població riberenca, i cobrir així les places vacants en aquests cicles formatius. D’altra banda, la proposta també incidia en el fet que alumnes de Falset tindrien més facilitats per accedir als estudis oferts per l’IES Julio Antonio de Móra d’Ebre.

A banda dels estudiants, també es beneficiaran d’aquesta nova línia d’expedició els usuaris de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre (on també hi farà parada), ja que es cobrirà un horari fins ara vacant i força demandat.

Al marge d’aquesta nova expedició entre Falset i Móra d’Ebre, l’empresa Transports Públics del Priorat i Domènech també oferirà una ampliació en la connexió entre Reus i Falset, amb una nova sortida des de Reus a les 7.15 h i una nova sortida des de Falset a les 18.10 h.

El detall dels horaris de tots aquests serveis es podrà consultar al web de Transports Públics del Priorat i Domènech (http://autocarsdomenech.cat/) a patrir d’aquest divendres 6 de setembre.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix