dilluns, 11 novembre, 2019
Durant la reunió, aquesta nova associació ha exposat els objectius i les línies bàsiques amb les quals vol contribuir a situar la cultura i l’acció social com a eix central de les famílies i la comunitat

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Falset, Rosa Poy, s’ha reunit aquesta setmana amb membres de La Carinyena, una nova associació sociocultural constituïda aquest 2019, amb seu a Falset i amb vocació de treball per a tota la comarca del Priorat.

Aquesta trobada, la primera entre totes dues institucions, ha servit per presentar de  manera formal l’associació al consistori falsetà. Entre altres, La Carinyena ha exposat els objectius i les línies bàsiques amb les quals vol contribuir a situar la cultura i l’acció social com a eix central de les famílies i la comunitat. Aquestes impliquen promocionar l’activitat cultural, el coneixement i la conscienciació mediambiental, fomentar la implicació de la comunitat, proporcionar alternatives de lleure, promoure la igualtat entre les persones i col·laborar amb altres iniciatives culturals, siguin locals o comarcals.

Per la seva part, la regidora de Cultura, Rosa Poy, ha felicitat l’associació La Carinyena “pel compromís que aquesta iniciativa sociocultural mostra amb Falset i amb el Priorat, amb un projecte totalment transversal que incidirà en molts àmbits i famílies”. En aquest sentit, Poy ha evidenciat “la voluntat de col·laboració de l’Ajuntament de Falset i, en especial, de la regidoria de Cultura, amb La Carinyena” La regidora ha subratllat que “de l’entesa i la suma d’esforços entre totes dues institucions se’n poden derivar projectes i accions més potents i de major impacte en la comunitat”. Per tot plegat, Poy espera que aquesta hagi estat la primera de moltes trobades amb l’associació sociocultural La Carinyena.