dimecres, 6 juliol, 2016
La projecció d’una pel·lícula de cinema mut amb música en directe, la retransmissió d’una òpera del Liceu i un concert de pop rock, són les activitats programades

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Falset ha programat un seguit d’activitats culturals sota el lema “Juliol a la fresca”, que tindran llocs els divendres 8, 15 i 22 d’aquest mes. La projecció d’una pel·lícula de cinema mut amb música en directe; un concert de pop rock i la retransmissió de La Bohème, de Puccini, des del Gran Teatre del Liceu, són les activitats programades, que es faran a la pista de la piscina municipal.

En paraules de Carles Brull, regidor de Cultura de l’Ajuntament, “la nostra idea és que l’activitat cultural de qualitat que mirem d’impulsar durant tot l’any tingui continuïtat durant els mesos d’estiu, pensant tant en la població de Falset com en els estiuejants i els turistes que passen les vacances entre nosaltres”.

Pel que fa a la progranació, el divendres 8 de juliol, a partir de les 22 hores, hi ha prevista la retransmissió en directe de ‘La Bohème’, de Puccini, des del Gran Teatre del Liceu. D’aquesta manera, el Liceu apropa l’òpera als municipis d’arreu de Catalunya i als nous públics amb un programa que du per nom: “Liceu a la fresca”. ‘La Bohème’ és un dels grans clàssics de l’òpera; una història d’amor, joventut i tragèdia a la ciutat de París. En aquest cas, la producció va a càrrec de l’English National Opera i de l’Òpera de Cincinatti, amb l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu a la part musical. L’entrada és gratuïta.

La segona de les cites previstes serà el divendres 15 de juliol (també a partir de les 22 hores) amb la projecció de ‘El cameraman’, de Buster Keaton, una pel·lícula de cinema mut que anirà acompanyada de música en directe. ‘El cameraman’ és un clàssic del cinema i última pel·lícula muda de Buster Keaton, amb una comèdia perfectament construïda, amb tocs de romanticisme i escenes absolutament delirants. El preu de l’entrada serà de 3 €.

El divendres 22 de juliol (a les 22.30 hores) tindrà lloc la tercera cita d’aquesta “Juliol a la fresca” amb el concert de Fil Ferro, un duet acústic que adapta al català temes clàssics i universals del pop rock. En aquest cas, l’acte està organitzat per l’Ajuntament i Ràdio Falset, i l’entrada tindrà un cost de 3 euros. 

Foto: A. Bofill. Gran Teatre del Liceu

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix