dimecres, 14 juliol, 2021
Ja és obert el període de preinscripcions i matriculacions a aquesta formació especialitzada, la qual respon a una necessitat del sector turístic prioratí

L'INS Priorat de Falset oferirà a partir del pròxim curs escolar 2021-2022 el Programa de Formació i Inserció (PFI) d'Auxiliar d'hoteleria. Aquest programa és el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional i està adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys que no han finalitzat els estudis de l'ESO. El curs té una durada d'un any, en total, són 1000 hores de formació.

Ajuntament de Falset, Consell Comarcal del Priorat i l'associació Priorat Enoturisme col·laboren amb aquesta formació que impartirà l'institut. De fet, la regidora d’Educació de Falset, Rosa Poy, es mostra satisfeta i contenta amb aquesta nova línia formativa, ja que "la necessitat d'una formació professional especialitzada ha estat un tema recurrent en les diverses reunions que hem mantingut amb representants i empreses del sector turístic". Per la seva part, l’alcalde Carlos Brull subratlla que "al Priorat el pes del sector turístic és i serà molt significatiu, per això hem de contribuir a proporcionar eines i estructures que el segueixin consolidant i el dotin d'un grau superior d'excel·lència". "Sens dubte, connectar aquesta formació especialitzada amb el sector va en aquesta línia", conclou l'alcalde.

Preinscripcions i matriculacions obertes

Tots els joves d'entre 16 i 21 anys interessats en el PFI d'Auxiliar d'hoteleria que ofereix l'INS Priorat ja poden posar-se en contacte amb el centre per realitzar la corresponent preinscripció i matrícula. Cal recordar que les places són limitades.