dimarts, 27 setembre, 2016
L’obra de teatre “You say tomato”, les projeccions del Most Festival, la musica de Joan Miquel Oliver i les veus del Gospel Viu Choir són alguns dels plats forts d’una temporada de tardor en la que no hi faltaran les darreres estrenes de cinema

El teatre L’Artesana de Falset arrencarà a primers d’octubre la temporada de tardor, amb una quinzena de propostes de música, teatre i cinema que es repartiran en el calendari fins ben entrat el mes de desembre. La comèdia “You say tomato” (6 de novembre) serà sens dubte un dels espectacles destacats que es pujaran a l’escenari de Falset. L’obra, dirigida per Joan Maria Segura i interpretada per Joan Negrié i Anna Moliner, no ha parat de recollir èxits de públic i crítica d’ençà de la seva estrena. De fet, va rebre el premi de la crítica Serra d’Or al millor text de teatre en català i, recentment, se n’ha fet una adaptació al castellà per ser representada a Argentina.

Seguint amb el teatre, també arribarà a L’Artesana “Sexes” (23 d’octubre), de la companyia Teatràvid, una divertida comèdia en la que el sexe deixa de ser un tabú i es converteix en el fil conductor de l’obra.

A la programació de tardor de L’Artesana hi destaca també la diversitat de propostes musicals en cartell. Així doncs, s’hi podran escoltar els concerts de l’exguitarrista d’Antònia Font, Joan Miquel Oliver (28 d’octubre), qui tancarà a Falset la gira del seu tercer disc en solitari “Pegasus”; les versions en acústic i en català de temes universals del pop-rock que interpretarà el duet Filferro (8 d’octubre); les veus dels seixanta cantants que integren el Gospel Viu Choir (18 de desembre), que tornaran a emocionar i fer vibrar L’Artesana després de l’èxit de l’any passat, i els clàssics amb què la Banda Vila de Falset (20 de novembre) celebrarà un any més Santa Cecília, patrona del músics.

Pel que fa al cinema, L’Artesana acollirà la projecció de la nova adaptació de “Ben-Hur” (2 d’octubre), cridada a ser una de les pel·lícules de l’any, i “Nunca apagues la luz” (29 d’octubre), que promet ser una de les sensacions del cinema de terror dels darrers temps. També si projectaran els quatre films que integren el Cicle de Cinema Infantil en Català: “Ice Age: El Gran Cataclisme” (16 d’octubre), “Buscant La Dory” (30 d’octubre), “El meu amic gegant” (13 de novembre) i “Cigonyes” (6 de desembre).

A banda d’aquestes estrenes, Falset serà també aquesta tardor escenari del Most Festival, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava Penedès/Priorat. L’impuls de la Cooperativa Falset Marçà i la col·laboració de l’Ajuntament de Falset, entre altres, permetrà la projecció d’“Histories del Vi” (11 de novembre), sis curtmetratge de ficció d’arreu del món, i l’estrena del documental “Els 5 magnífics. L’aventura del Priorat” (12 de novembre), un documental que narra la transformació del Priorat a partir de la història dels cinc pioners que, ja fa més de vint anys, iniciaren la revolució del sector del vi a la comarca.

Per últim, Falset també inclourà en aquesta temporada de tardor el memorial “Fem Record: Batalla de l’Ebre” (22 d’octubre), una jornada de música, projeccions, visites guiades i altres activitats, i la “Gala per a la Marató de TV3 2016” (11 de desembre), que organitza l’Associació de Dones La Quartera, amb sortejos i actuacions de La Corranda i la Companyia Teatral l’Artesana, entre d’altres.

Carlos Brull, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Falset, remarca que “el fet d’haver apostat fa un any per una programació estable i de qualitat és un efecte crida per a bones i exitoses propostes de música i teatre, interessades en la plaça de Falset”. Segons Brull, “aquest fet, sumat a la bona resposta del públic de Falset i el Priorat, ens anima a seguir treballant per bastir una programació cada cop millor, és una exigència que assumim amb molt de gust”.

Progrmació Tardor 2016. Teatre L'Artesana de Falset

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix