dijous, 20 juny, 2019
L’Ajuntament manté les tarifes de l’any anterior, en les entrades, carnets i cursos de natació, la sol·licitud dels quals s’ha de fer a les instal·lacions de la mateixa piscina

La piscina municipal de Falset obrirà les portes aquest dissabte 22 de juny. Al llarg del cap de setmana i també el dilluns, coincidint amb la festivitat de Sant Joan, l’accés serà gratuït per a tothom. La temporada d’estiu 2019 a la piscina municipal es perllongarà fins a l’11 de setembre, període durant el qual aquest equipament també acollirà els cursos de natació per a infants i els cursos de natació i aquagym per a adults. Les places per assistir als cursos de natació per a infants i a les activitats dirigides per a adults són limitades. Els socorristes de la piscina municipal atendran les consultes dels interessats.

En relació als cursos de natació per a infants, aquests s’iniciaran el 8 de juliol i finalitzaran el 2 d’agost. La festa de cloenda tindrà lloc dos dies després, al matí del diumenge 4 d’agost.

Les setmanes prèvies a l’obertura de la piscina municipal l’Ajuntament de Falset ha procedit a efectuar les tasques de posada a punt de les instal·lacions, a fi que tot estigui en condicions a partir d’aquest dissabte 22 de juny.

Pel que fa a les tarifes d’entrada, dels cursos i les activitats dirigides, l’Ajuntament de Falset manté els preus de la darrera temporada. D’aquesta manera, les entrades d’adults i infants tornen a ser de 5 € i 4 €, respectivament; els carnets d’adults i infants, de 40 € i 30 €, respectivament; i els preus dels packs que combinen carnet i curs de natació es mantenen en 55 €, en el cas dels adults, i 40 €, en el cas dels infants. Les persones amb minusvalidesa, les famílies nombroses, les famílies monoparentals i les persones de la tercera edat gaudeixen d’un 50% de descompte.

Per consultar totes les tarifes, així com les edats a partir de les quals s’estipulen els preus d’adults i infants, els usuaris es poden adreçar al web de l’Ajuntament (http://www.falset.org/piscina-municipal-tarifes-estiu-2019). D’altra banda, la sol·licitud de carnets i les inscripcions als cursos de natació i activitats dirigides s’ha de formalitzar a la mateixa piscina municipal.