dimarts, 20 abril, 2021
El “Càsting de Sant Jordi”, organitzat per la biblioteca; l’espectacle “Ball de Colors”, iniciativa de La Carinyena i amb la participació d’entitats del poble, i la “28a Setmana Cultural” de l’Associació de Dones La Quartera coincideixen aquests dies a Falset

Al llarg d’aquesta setmana, durant la qual se celebra la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca Salvador Estrem i Fa i diverses entitats de Falset, amb el suport de l’Ajuntament, han programat un seguit d’actes culturals al municipi.

La tarda del 23 d’abril, la biblioteca convida els nens i nenes al “Càsting de Sant Jordi”, que tindrà lloc a la plaça de la Quartera. La biblioteca busca un drac, una princesa i un Sant Jordi, així que anima els infants a disfressar-se d’algun d’aquests personatges de la llegenda. Entre els participants, se sortejarà un lot de llibres.

Ja al diumenge, el 25 d’abril, l’associació La Carinyena proposa l’espectacle familiar “Ball de colors”, el qual comptarà amb la participació d’altres entitats i elements del patrimoni festiu de Falset. L’espectacle, del qual se’n faran dues sessions, a les 17 i a les 19 h al pavelló poliesportiu, vol recobrar l’alegria i els colors del poble, i fer evident que de la complicitat i la voluntat de persones i associacions se’n poden obtenir grans resultats. La reserva d’entrades per a l’espectacle es pot fer a l’Ajuntament de Falset (donatiu de 3 € per seient).

D’altra banda, al llarg d’aquests dies l’associació Dones de la Quartera celebra la seva 28 a Setmana Cultural. De fet, aquesta va iniciar-se ahir amb la presentació del llibre de Miquel Esteve "El misteri d'Artur Rimboud”. El següent acte programat serà “Preparem l’armari de primavera”, el dijous 22 d’abril a les 19 h al local de l’entitat. L’acte anirà a càrrec de Fanni Frigola, de FdeJuscafresca.

Des de l’Ajuntament, les regidories de Cultura i Festes, valoren i agraeixen les iniciatives i l’esforç d’equipaments, entitats socioculturals i comerços del municipi, que contribueixen a fer de Falset un poble viu, actiu i participatiu. A més, animen a la població a participar en els actes organitzats al llarg d’aquesta setmana.