dijous, 14 setembre, 2023
Àlex Florenses, director del centre i terapeuta, realitzarà una xerrada sobre la malaltia i la rehabilitació la tarda del 19 de setembre, a les 18.30 h i a la sala d'actes de l'Ajuntament

Falset serà parada el pròxim 19 de setembre de la Transeines 2023, una marxa de 800 km que recorre Catalunya a peu i que pretén canalitzar cap a l'esport part de l'activitat pròpia d'un tractament per addiccions. Organitzada per l'Associació Eines, aquesta activitat col·lectiva en la qual prenen part usuaris de l'associació afavoreix el procés de socialització, la cooperació en un grup i la integració social, que sovint suposa un problema per a una persona que pateix la malaltia de l'addicció.

En el marc del pas de la Transeines 2023, Àlex Florenses, director del centre i terapeuta, durà a terme una xerrada sobre les addiccions, xerrada que tindrà lloc a les 18.30 h a la sala d'actes de l'Ajuntament. L'objectiu és donar a conèixer la malaltia, les conseqüències del consum de tòxics i la importància d'una rehabilitació basada en el canvi de conductes.

La Transeienes 2023 es va iniciar a Vielha el passat 23 d'agost i finalitzarà a Sant Cugat del Vallès el pròxim 23 de setembre. Falset serà, per tant, una de les darreres parades d'aquesta iniciativa que proposa reptes de superació personals, d'equip, terapèutics i comunitaris.