dimecres, 4 novembre, 2020
Als cursos d’educació infantil, primària i secundària, sigui a l’Escola Antoni Vilanova o a l’INS Priorat, es mantindrà la plena presencialitat

A partir d’aquest dijous 5 de novembre, l’INS Priorat aplicarà la modalitat d’ensenyament híbrid, en el qual es combinen les modalitats presencial i virtual, en els cursos de batxillerat i cicles formatius. La direcció de l’INS Priorat ha establert un calendari que determina els dies presencials i de formació a distància per als diferents grups d’aquests cursos, seguint la recomanació de reduir la presencialitat per part del departament d’Ensenyament.

Pel que fa als cursos d’educació infantil, primària i secundària, sigui a l’Escola Antoni Vilanova o a l’INS Priorat, es mantindrà la plena presencialitat.

A banda d’aquestes mesures, el departament de Salut ha informat que en escoles i instituts les proves a contactes d'un positiu continuaran sent PCR. Per tant, els alumnes no es veuran afectats pel canvi de protocol del departament per detectar nous casos de COVID-19 entre els contactes positius, detecció que a partir d’ara es farà amb testos ràpids d’antígens.

Per últim, la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Falset també ha comunicat que un agent cívic i un agent municipal visitaran periòdicament l’INS Priorat per recordar les mesures de prevenció per fer front a la COVID-19, com l’ús obligatori i adequat de la mascareta, la necessitat de mantenir la distància de seguretat i la recomanació de rentar-se les mans amb freqüència amb gels hidroalcohòlics. Els agents intensificaran la seva feina en els moments en les quals es registren més concentracions i moviments de persones. En aquest sentit, cal recordar que des de principis d’octubre l’Ajuntament de Falset compta amb dos agents cívics per conscienciar i divulgar entre la població les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la COVID-19.