dimarts, 14 abril, 2020
El cicle, que se sumarà als 4 que ja ofereix el centre, arriba a conseqüència de les peticions fetes per l’INS Priorat i l’Ajuntament de Falset al Departament d’Educació

L’INS Priorat ampliarà la seva oferta formativa a partir del curs vinent amb el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social. Aquest cicle formatiu, que se sumarà als 4 que actualment ja ofereix el centre de Falset, arriba després de les peticions fetes de manera conjunta per l’INS Priorat i l’Ajuntament al Departament d’Educació, la darrera durant la visita del conseller Josep Bargalló al Priorat, el passat mes de novembre.

Amb la implementació del Grau Superior d’Integració Social, l’INS Priorat dona continuïtat a les famílies d’estudis de Serveis a la Comunitat i de Sanitat, per a les quals ja ofereix el Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència i el Grau Mitjà de Cures d’auxiliar d’infermeria, respectivament.

Magda Blasco, directora de l’INS Priorat, afirma que “estem molt satisfets amb la decisió que ha pres el Departament d’Educació perquè podem proporcionar als alumnes de les famílies de Serveis a la Comunitat i Salut una formació que fins ara no estava en les nostres mans”. Blasco apunta que “els alumnes, un cop finalitzats els graus mitjans, optaven per ampliar la seva formació amb un grau superior abans d’incorporar-se al mercat laboral”. “Amb el Grau Superior d’Integració Social, podem donar resposta a aquesta necessitat”, conclou Blasco.

Per la seva part, l’alcalde de Falset, Carlos Brull, subratllava “la bona entesa entre l’INS Priorat i l’Ajuntament, una entesa que ens ha permès fer forta una demanda davant del Departament d’Educació”. En aquest sentit, l’alcalde agraïa “als serveis territorials de Tarragona i al seu director, Jean Marc Segarra, l’aposta per incorporar el Grau Superior d’Integració Social a partir del curs vinent a l’INS Priorat”.

A banda de les famílies de Serveis a la Comunitat i Salut, l’INS Priorat ofereix formació en la família d’Indústries alimentàries, amb el Grau Mitjà d’Elaboració d’olis i vins i el Grau Superior de Vitivinicultura.