dissabte, 8 juliol, 2023
L’organització del consistori recaurà en nou regidors d’Independents per Falset i un regidor de Junts per Falset

L’alcalde de Falset, Carlos Brull, ha donat a conèixer la composició del cartipàs municipal en el transcurs del Ple celebrat aquest divendres 7 de juliol. L’organització política del consistori, que recaurà en nou regidors d’Independents per Falset i un regidor de Junts per Falset, serà la següent: Alcaldia i Serveis municipals (Carlos Brull Fornt - IPF), Hisenda i Administració pública (Àngels Rocamora - IPF), Seguretat i Mobilitat (Antoni Muntané - IPF), Cultura i Educació (Rosa Poy - IPF), Festes i Participació (Robet Coll - IPF), Urbanisme i Habitatge (Maria Peñas - IPF), Comerç i Turisme (Magí Batllevell - IPF), Medi ambient i Benestar animal (Montsant Ossó - IPF), Benestar social i Esport (Jordi Muntané - IPF) i Protecció civil i Gestió de residus (Roger Batllevell - JxF).

En el transcurs del Ple, l’alcalde Carlos Brull ha incidit “en la voluntat de continuar treballant amb coherència i constància en els eixos que fonamenten un projecte de present i futur per a Falset”. Aquest són, com apunta Brull, “el desenvolupament econòmic i social; el foment de la sostenibilitat i impuls cap a la transició energètica; la valorització del patrimoni i promoció de la cultura; l’atenció als serveis i el dia a dia de les persones, i el manteniment de l'estabilitat econòmica de l’Ajuntament”.

A la vegada, l’alcalde també ha remarcat que “mantindrem l’aposta per una política de proximitat, la d’un Ajuntament obert que escolta els falsetans i falsetanes cada dia de l’any, conscients que el contacte quotidià amb els veïns i veïnes enriqueix la nostra mirada a l’hora d’impulsar projectes i atendre les necessitats del poble”.

En aquest sentit, Brull afirma que “tenim un compromís amb Falset i els seus veïns i veïnes, un compromís que neix de l'estima pel nostre poble i la voluntat de servei”. “Soc conscient de la responsabilitat i la feina que tenim per fer, però també sé que som un equip preparat i ple d’entusiasme que treballarà de valent, com ha estat sempre, per un Falset cada cop millor, un Falset per viure-hi i per viure’l”, conclou Carlos Brull.