dimarts, 9 juny, 2020

L’Ajuntament de Falset comença a normalitzar l’atenció al públic en la majoria de serveis municipals durant aquesta setmana. La principal novetat es registra a la casa de la vila, on totes les àrees municipals ja presten atenció presencial, tot i que encara no és possible la incorporació plena de tots els treballadors i treballadores per una qüestió d’espai, ja que no està permès que se superin els dos terços de l’aforament de les oficines.

D’acord amb aquestes prevencions, Secretaria i Alcaldia ja presten atenció al públic tots els dies de la setmana durant el matí; Intervenció ho fa els dimarts i els dijous; mentre que la resta d’àrees de l’Ajuntament tenen horari d’atenció presencial tots els matins de dimarts i dimecres.

D’altra banda, la brigada i els agents municipals estan plenament operatius, mentre que la llar d’infants presta servei des del passat 2 de juny.

Pel que fa a la Biblioteca, dilluns dia 15 entrarà en la fase 3. Si fins ara està oberta exclusivament per al préstec i retorn de documents, a partir de dilluns vinent ja serà possible accedir-hi per a fer ús dels ordinadors i amb aforament limitat (50% de la capacitat).

Pel que fa al Castell de Falset-Museu Comarcal, encara no té data establerta d’obertura, la qual s’espera poder comunicar en breu. De la mateixa manera, el consistori treballa en la possible obertura de les instal·lacions de la piscina, tot i que encara no en pot concretar els detalls, a l’espera d’instruccions per part de les autoritats sanitàries i de l’evolució de l’estat d’emergència.