dilluns, 13 desembre, 2021
Repartirà 3 vals de 5 euros a les unitats familiars del municipi, vals que es podran utilitzar en fer una compra mínima en els comerços adherits

L’Ajuntament de Falset ha posat en marxa per segon any la campanya “Vals fem Falset”, una campanya d’impuls del comerç local que es perllongarà fins al 18 de gener. En el  marc d’aquesta campanya, l’Ajuntament repartirà 3 vals de 5 euros a les unitats familiars del municipi, vals que es podran utilitzar en fer una compra mínima en els comerços adherits (per cada 10 euros de compra es podrà utilitzar un val de 5 euros).

Prenent com a exemple la primera edició, en la qual es van repartir vals per valor d’uns 6.000 euros, l’Ajuntament hi destinarà enguany una dotació de 7.800 euros. La finalitat és que aquesta injecció econòmica generi un volum de negoci força superior a aquesta xifra, aprofitant també les dates de Nadal.

Com es farà el repartiment de vals?

Els veïns i veïnes que vulguin el seu talonari han destar empadronats a Falset i ser majors de 18 anys. Es pot sol·licitar un màxim d’un talonari de vals per unitat familiar, talonari que es pot sol·licitar a lAjuntament, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.

Beneficis del comerç local

En paral·lel a la campanya Vals fem Falset, l’Ajuntament també ha endegat una campanya de conscienciació sobre els beneficis del comerç local. La campanya incideix en el fet que el comerç local ajuda els petits negocis, distribueix diners entre famílies de l’entorn, contribueix a disposar de més serveis i dona vida als carrers.