dijous, 20 gener, 2022
La segona edició d’aquesta iniciativa es tanca amb 1.548 vals de 5 euros repartits entre 516 unitats familiars del municipi

La segona edició de la campanya de promoció comercial "Vals fem Falset" s'ha tancat aquesta setmana havent repartit pràcticament la totalitat dels vals de descompte previstos. Més concretament, s'han repartit 1.548 vals de 5 euros entre 516 unitats familiars del municipi. L'import repartit en vals entre els veïns i veïnes ha estat de 7.740 euros, molt a prop dels 7.800 euros que l'Ajuntament, tenint en compte l'edició anterior, havia previst per a la campanya de Nadal.

Els vals repartits es podien utilitzar en els comerços locals adherits a la campanya. Per cada 10 euros de compra, els clients podien fer servir un val de 5 euros. En aquest sentit, a banda de la injecció econòmica directa que suposa la mateixa campanya, l'Ajuntament es mostra satisfet per la dinamització del comerç local que aquesta suposa. De fet, en paral·lel a la campanya Vals fem Falset, l'Ajuntament també va posar en marxa una campanya de conscienciació sobre els beneficis del comerç local. La campanya incidia en el fet que el comerç local ajuda els petits negocis, distribueix diners entre famílies de l'entorn, contribueix a disposar de més serveis i dona vida al municipi.