dijous, 3 juny, 2021
Del 4 al 6 de juny, el consistori ha programat un col·loqui sobre transició energètica, la projecció d'un vídeo sobre tractament de residus i una plantada d'arbres

L'Ajuntament de Falset commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny, amb l'organització d'un seguit d'actes de divulgació i conscienciació que tindran lloc del divendres 4 al diumenge 6 de juny.

El primer d'aquests actes (4 de juny, 19h, Sala d'actes de l'Ajuntament) serà el col·loqui "La transició energètica: reptes, tipus i característiques". El col·loqui anirà a càrrec de Sergi Saladié, doctor en Geografia per la URV, i Gil Salvans, tècnic de l'Agència Local d'Energia d'Osona. Per assistir-hi, cal confirmar assistència al correu electrònic cultura@falset.org.

La segona proposta programada (5 de juny, en les xarxes socials i el Teleservei de l'Ajuntament de Falset) serà la projecció del vídeo "Autòpsia de residus: tot comença a casa, fem-'ho bé", el qual plantejarà un repte a 3 veïns del municipi, concretament, sobre què es trobarà dins de la seva bossa de rebuig.

Per últim, l'Ajuntament de Falset també anima tothom (6 de juny, 10h, Jardins de Can Magrinyà) a participar en "Plantem junts! Fem Falset més verd!". Aquesta activitat familiar proposa una plantada d'arbres i convida als assistents a imaginar i dibuixar com els agradaria que fos aquest nou espai verd del municipi.