dimecres, 9 desembre, 2020
La campanya “Vals fem Falset”, a la qual s’han adherit més d’una seixantena de comerços, repartirà 15 € en vals a 1.100 unitats familiars del municipi

L’Ajuntament de Falset posa en marxa el 12 de desembre la campanya “Vals fem Falset”, una campanya d’impuls del comerç local que es perllongarà fins al 17 de gener de 2021. En el  marc d’aquesta campanya, a la qual s’han adherit més d’una seixantena de comerços de localitat, l’Ajuntament repartirà 3 vals de 5 € a 1.100 unitats familiars del municipi (cada unitat familiar rebrà 15 € en vals). Els vals es podran utilitzar en fer una compra mínima en els comerços adherits (l’Ajuntament facilitarà un llistat de comerços, que es podrà consultar a la pàgina web del consistori www.falset.org). Per cada 10 € de compra es podrà utilitzar un val de 5 €.

En total, l’Ajuntament invertirà en aquesta campanya 16.500 €, amb l’objectiu de generar un volum de negoci molt superior a aquesta xifra. Com explica Núria Borràs, regidora de Comerç, “la fórmula no implica només una injecció de 16.500 € en el comerç local, també incentiva la compra de béns i serveis a negocis del poble per una xifra superior als diners invertits en la campanya, ja que la utilització dels vals depèn d’una compra mínima”. Borràs afegeix que “és evident que, arran de la pandèmia i com a tot arreu, el teixit econòmic i comercial de Falset s’ha vist tocat”. “Amb aquesta campanya, volem fer palès que, ara més que mai, cal estar amb el comerç local”, conclou Borràs.

Els diners que l’Ajuntament inverteix en aquesta campanya provenen d’una partida  pressupostària reservada per a la reactivació local post-confinament, entesa com una prioritat absoluta per a l’Ajuntament.

D’altra banda, la campanya “Vals fem Falset” no es limitarà únicament a la distribució de vals entre les unitats familiars del municipi, sinó que també es recolzarà d’un vídeo promocional i altres materials de divulgació, tant a nivell on line com en paper.

Com es farà el repartiment de vals?

Els veïns i veïnes que vulguin el seu talonari hauran d’estar empadronats a Falset i ser majors de 18 anys. Es podrà sol·licitar un màxim d’un talonari de vals per unitat familiar. Aquest s’haurà de sol·licitar a l’Ajuntament per mitjà de correu electrònic (valsfemfalset@falset.org), WhatsApp (689 405 446) o telèfon (977 830 057), de dimarts a divendres de 10 h a 14 h. Una vegada rebuda la sol·licitud, l’Ajuntament es posarà en contacte amb el sol·licitant perquè passi a recollir el talonari de vals per la seu de l’Ajuntament. En el moment de la sol·licitud, l’interessat haurà de facilitar nom, adreça i telèfon.