dijous, 8 octubre, 2020
Els agents focalitzaran la seva tasca tant en la via pública com en espais privats

L’Ajuntament de Falset ha incorporat aquesta setmana dos agents cívics per conscienciar i divulgar entre la població les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la COVID-19. La tasca dels agents serà recordar l’ús obligatori i adequat de la mascareta, la necessitat de mantenir la distància de seguretat i complir amb els límits d’aforament, i la recomanació de rentar-se les mans amb freqüència amb gels hidroalcohòlics. Els agents focalitzaran la seva tasca tant en la via pública (carrers i parcs infantils) com en espais tancats i privats (comerços, bars, restaurants, etc). Alhora, intensificaran la seva feina en les hores en les quals es registren més concentracions i moviments de persones.

Els agents cívics no tindran capacitat per sancionar les persones i establiments que incompleixin les mesures obligatòries de prevenció i seguretat, però podran donar l’avís i requerir l’acció dels agents policials en cas que fos necessari.

Des de l’inici de la pandèmia, l’Ajuntament de Falset ha transmès a la ciutadania la necessitat de seguir amb rigor les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi. La incorporació dels dos agents cívics és un pas més en aquest sentit.