dilluns, 26 octubre, 2020
El consistori també demana als veïns i veïnes que aprofitin l’obertura del cementiri entre setmana, amb l’objectiu d’evitar una elevada afluència d’usuaris el diumenge 1 de novembre

L’Ajuntament de Falset ha establert un seguit de mesures de prevenció i seguretat al cementiri municipal en el marc de la festivitat de Tots Sants, que se celebra el pròxim diumenge 1 de novembre. Des d’aquest mateix dilluns, i al llarg de la setmana, el cementiri municipal estarà obert de les 8 a les 18.30 hores. L’entrada i la sortida del recinte s’ha de fer seguint les indicacions de senyalització. En accedir al cementiri els usuaris han de netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i, un cop dins, està prohibit tocar les papereres, menjar i beure. A més, l’aforament s’ha limitat a 200 persones.

D’altra banda, i a fi d’evitar una elevada afluència de gent el dia de Tots Sants, l’Ajuntament de Falset demana als veïns i veïnes que siguin previsors i que, si els hi és possible, aprofitin els dies d’entre setmana per anar al cementiri.