dijous, 9 abril, 2020
El consistori incorpora dos nous efectius com a mesura excepcional per reforçar la seguretat i el control mentre duri el període de confinament i l’estat d’alarma arran del COVID-19

L’Ajuntament de Falset reforça el cos d’agents municipals amb dos informadors com a mesura excpecional arran de la situació d’emergència provocada pel Covid-19. Amb aquestes dues incorporacions, els cos d’agents municipals de Falset comptara amb 5 efectius, a fi de reforçar les tasques de seguretat i control mentre duri el període de confinament i l’estat d’alarma. Aquests dos informadors duran a terme tasques de reforç en col·laboració amb els agents municipals de Falset.

Des de bon començament, el consistori falsetà ha posat molt èmfasi en la necessitat que s’apliquin les mesures d’emergència decretades amb motiu de l’afectació del Covid-19, especialment en l’exigència que tota la població ha de quedar-se a casa. En aquest sentit, l’Ajuntament considera que si bé la majoria de la població segueix aquestes indicacions al peu de la lletra, hi ha persones que, sigui per relaxament o per un abús dels motius que permeten la mobilitat, no compleixen amb el confinament com pertoca.

L’alcalde de Falset, Carlos Brull, recorda que “la situació no ens permet abaixar la guàrdia, perquè estan en risc la salut i la vida de les persones”. “Cal ser més estrictes que mai amb les mesures d’emergència decretades, i l’ampliació del cos d’agents municipals ens permetrà donar-hi compliment”, apunta Brull.

Cal recordar que l’incompliment de les mesures d’emergència decretades arran de l’afectació del COVID-19 és motiu de sancions econòmiques. Aquestes, sancions que parteixen dels 100 €, poden ser imposades pels Agents Municipals i els Mossos d’Esquadra a aquelles persones que se les saltin.