dimecres, 5 juny, 2019
Els guanyadors dels premis de la campanya, que es durà a terme aquest més de juny, es donaran a conèixer al juliol

Falset s’ha sumat per quart any consecutiu a la campanya de dinamització comercial Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir. En el marc d’aquesta campanya, i durant tot aquest mes de juny, els clients dels establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Falset podran optar als premis que atorguen la resta de municipis catalans que també prenen part en aquesta campanya, una trentena. Per poder optar als premis, els clients únicament han d’omplir un cupó que trobaran als establiments locals que hi participen. El sorteig dels premis tindrà lloc el dia 5 de juliol, i l’entrega d’aquests serà el dia 13.

D’altra banda, l’Ajuntament de Falset també ha donat a conèixer el dia que rebrà els guanyadors de la resta de municipis. Serà el 7 de setembre, coincidint un cop més amb les festivitats de Santa Càndia, patrona de Falset. Durant aquest dia, els afortunats podran gaudir d’una intensa jornada lúdica i cultural organitza per l’Ajuntament. Aquesta començarà amb la rebuda institucional, prosseguirà amb una visita i tast de vins al celler modernista de Falset -considerat Catedral del Vi- i continuarà amb una visita i tast al campanar de l’Església de Santa Maria. Tot seguit, es convidarà els assistents al dinar i, en acabar, aquests podran visitar el Castell de Falset, que acull el nou museu comarcal. Un cop finalitzada la visita, els guanyadors del premi que atorga l’Ajuntament podran gaudir dels actes previstos amb motiu de les Festes de Santa Càndia.

El regidor de Promoció Econòmica, Antoni Muntané, apunta que “estem molt satisfets de com s’ha desenvolupat la campanya en aquests anys en els quals hi hem participat, ja que ens ha permès dinamitzar el comerç durant tot un mes i promoure Falset entre gent d’arreu de Catalunya, tot esperant que esdevinguin prescriptors del nostre municipi com a destinació que cal conèixer, amb una oferta gastronòmica, enoturística, cultural i patrimonial de gran valor”.