dilluns, 31 maig, 2021
Durant el mes de juny, els clients dels establiments locals adherits podran optar als premis que atorguen la trentena de municipis adherits a la campanya

Falset participarà aquest mes de juny en la campanya “Compra i descobreix Catalunya”, una campanya de dinamització comercial i territorial impulsada per la Xarxa de Barris Antics, amb projectes que aglutinen una trentena de municipis.

En el marc daquesta iniciativa, i durant tot aquest mes de juny, els clients dels establiments adherits podran optar als premis que atorguen la resta de municipis catalans que també prenen part en aquesta campanya. Per poder optar als premis, els clients únicament hauran domplir un cupó que trobaran als establiments locals que hi participen. El sorteig dels premis tindrà lloc el dia 7 de juliol, i lentrega daquests serà el dia 14.

No és el primer cop que Falset, per mitjà de l’Ajuntament, participa en aquesta campanya de dinamització comercial. De fet, enguany ho farà per cinquena vegada. Per al consistori, la participació en aquesta campanya permet assolir dos objectius. D’una banda, és una acció de suport al comerç local i de proximitat durant tot un més. De l’altra, permet donar a conèixer Falset i els seus atractius culturals, patrimonials, enoturístics i gastronòmics en el territori català.