dilluns, 18 octubre, 2021
Organitzat per l’Ajuntament del Falset, el SIAD del Priorat i l’Associació de Dones la Quartera, té per objectiu donar protagonisme a la figura de la dona al llarg de l’any

L’Ajuntament del Falset, el SIAD del Priorat i l’Associació de Dones la Quartera han programat el cicle “Dones de tardor”, que es perllongarà fins al 10 de desembre. En el marc d’aquesta iniciativa es duran a terme un seguit d’actes culturals i divulgatius amb l’objectiu de donar protagonisme a la figura de la dona al llarg de l’any, i no únicament en dies commemoratius, com el 15 d’octubre o el 8 de novembre. En aquest sentit, es preveu realitzar cicles similars de manera periòdica.

El tret de sortida de “Dones de tardor” el va donar el passat 14 d’octubre l’escriptora, estilista i tertuliana Marta Pontnou, qui va presentar el seu llibre “Sexe ficció” a la Biblioteca de Falset. La programació del cicle es completa amb l’exposició “Llibertat Ròdenas” (vestíbul del Consell Comarcal fins al 29 d’octubre); el “Taller de melmelades i confitures”, a càrrec de Maria Giné Masdeu (22 d’octubre, 19. 30 h, local de l’Associació de Dones la Quartera); la projecció de la pel·lícula “Madres paral·lelas”, de Pedro Almodóvar (24 d’octubre, 18 h, teatre L’Artesana); la sortida al Teatre Victòria de Barcelona per presenciar l’espectacle “Billy Elliot” (6 de novembre, 14 h); la xerrada “Hem après alguna cosa les persones de la pandèmia? O no hem après res?”, a càrrec de Rosa Barceló (25 de novembre, 19 h, Biblioteca); l’exposició “Lliures i sense por” (del 27 de novembre al 10 de desembre, vestíbul del Consell Comarcal del Priorat); la “Marxa exploratòria” sobre urbanisme amb perspectiva de gènere (30 de novembre, 17. 30 h, Plaça de la Quartera), i la presentació del “Protocol contra els assetjaments al Priorat”, a càrrec del SIAD (10 de desembre, 19 h, Ajuntament de Falset).