dimarts, 15 juny, 2021
Aquest ambiciós projecte tindrà la seu permanent a Tortosa i a Valls i subseus a les deu comarques de la demarcació de Tarragona on es podran cursar monogràfics especialitzats i innovadors impartits per creadors i professionals de l'art i la cultura

Falset acollirà la seu comarcal de l'Escola per l'Art i la Cultura, un espai de formació cultural impulsat per la Diputació de Tarragona. En una primera fase, que començarà a partir del pròxim mes de setembre, l’Escola ja començarà a oferir formació artística i cultural en format presencial a diversos municipis de la demarcació.

Aquest ambiciós projecte tindrà la seu permanent a Tortosa i a Valls i subseus a les deu comarques de la demarcació de Tarragona on es podran cursar monogràfics especialitzats i innovadors impartits per creadors i professionals de l'art i la cultura. Se seleccionaran mitjançant una convocatòria de contractació pública de serveis professionals, a la qual s’hi podran apuntar tots aquells experts que vulguin compartir el seu coneixement i impartir classes.

En una segona fase, l’Escola oferirà també altres serveis per als artistes. Concretament, es crearà la  convocatòria "Tens un projecte?", a través de la qual els qui s’hi presentin podran comptar amb instruments per desenvolupar els seus projectes. En aquest sentit, es preveu l’acompanyament dels creadors i agents, tot facilitant-los, si s'escau, espais, contactes i altres recursos, en un servei innovador que permetrà a l’Escola aproximar-se als seus usuaris i detectar-ne les necessitats i inquietuds professionals.