dijous, 21 setembre, 2023
Les comèdies teatrals 'Per fi sol', amb Carles Sans del Tricicle (03/12); 'Non Solum', amb Sergi López (05/11); el tribut a ABBA, amb ABBA The New Experience (22/10), i l'espectacle familiar 'Núvol Núvol', amb Perifèria Teatre (15/10), són alguns dels plats forts d'aquesta temporada

L'Ajuntament de Falset ha presentat la programació de tardor del teatre L'Artesana, programació que compta amb una dotzena de propostes de teatre, música i cinema que es podran veure del 8 d'octubre i fins al 30 de desembre.

Aquesta programació de tardor clou l'any del 20è aniversari del teatre, i ho fa mantenint l'aposta de les darreres temporades per una programació diversa i de qualitat, en la qual tenen cabuda propostes per a petits i adults, així com noms consagrats de l'escena cultural i companyies locals. "Ja són 24 les temporades treballant perquè L'Artesana sigui un pol que irradia cultura i oci a Falset i al Priorat, i la nostra intenció és que en siguin moltes més", afirma Rosa Poy, regidora de Cultura del consistori.

Les comèdies teatrals 'Per fi sol', amb Carles Sans del Tricicle (03/12); 'Non Solum', amb Sergi López (05/11); el tribut a ABBA, amb ABBA The New Experience (22/10), i l'espectacle familiar 'Núvol Núvol', amb Perifèria Teatre (15/10), són alguns dels plats forts d'aquesta temporada estable d'arts escèniques.

A banda d'aquests espectacles, també s'hi podran veure propostes que s'han fet un lloc en la programació durant les darreres temporades, com el Most Festival (25/11); la gala benèfica per La Marató de TV3, amb l'associació de dones (17/12); el concert de Nadal, enguany amb l'Associació I Catalani (23/12), i la representació dels Pastorets, amb la cia L'Artesana (30/12).

Pel que fa al cinema, es projectaran l'exitosa 'Barbie' (08/10), la pel·lícula de terror 'La Monja 2' (28/10), l'homenatge de David Trueba a Eugenio amb 'Saben aquell' (12/11) i l'animada 'Trolls 3' (10/12).

Les entrades anticipades ja estan a la venda a l'Ajuntament de Falset i també es podran adquirir en línia a través d'Entradium. En el cas de 'Non solum', es podrà fer per Codetickets.

Subvenció de la Diputació de Tarragona pels 20 anys de L’Artesana

La Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció de 30.657,50 € a l'Ajuntament de Falset per a l'activitat Vint Anys del Teatre de l'Artesana, d'acord amb la convocatòria destinada a ens locals i ens que en depenen. La subvenció reconeix que la programació de L’Artesana proposa activitats i actuacions estratègiques d’interès cultural o ciutadà d'especial impacte i rellevància territorial realitzades a la demarcació de Tarragona durant el 2023.