dilluns, 28 setembre, 2020
L’Ajuntament de Falset ha elaborat un protocol de prevenció per garantir la salut i la seguretat dels assistents amb motiu de la COVID-19

El teatre L’Artesana de Falset arrenca aquest dissabte 3 d’octubre la programació de tardor, en la qual s’inclouen una dotzena d’espectacles per a tots els públics i propostes de teatre, cinema i música. La regidora de Cultura, Rosa Poy, incideix en el fet que “amb aquesta quinzena temporada volem recuperar la dinàmica cultural i d’oci de qualitat a L’Artesana, sent conscients que cal fer un esforç extra per garantir la salut i la seguretat dels assistents davant la COVID-19, un esforç que hem plasmat en un protocol de prevenció”.

L’espectacle que dona el tret de sortida a la programació d’hivern és “Sabates noves” (dissabte 3 d’octubre 18 h i 20 h), amb Tian Gombau-L’Home dibuixat, una proposta guardonada amb el premi MAX de les arts escèniques al millor espectacle infantil i familiar d’Espanya el 2020.

“Sabates noves” serà la primera d’una dotzena de propostes que es podran gaudir a L’Artesana entre els mesos d’octubre i gener. Pel que fa a teatre, L’Artesana acollirà l’obra “De mares a filles” (8 de novembre), de Paco Mir, una comèdia interpretada per Mont Plans i Annabel Totusaus. En el capítol de música, s’han programat el “Concert de Santa Cecília” (22 de novembre), amb l’Associació Musical Vila de Falset; l’espectacle “20 anys de Soul” (27 de desembre), per celebrar el 20è aniversari de La Soul Machine, i el “Concert d’Any Nou” (3 de gener), amb PrioArt Ensemble. Els més petits també podran gaudir del musical familiar “Dintríssim” (29 de novembre), amb la companyia Xiula. Tampoc faltarà en aquesta programació de tardor el cinema. La darrera pel·lícula de Woody Allen , “Rifkin’s Festival” (11 d’octubre); l’adaptació del conte “Pinocchio” (25 d’octubre); el documental “Vignes dans le rouge” (28 de novembre), inclòs en el Most Festival; “Eso que tú me das” (6 de desembre), última conversa del músic Pau Donés amb Jordi Évole, i l’aventura musical “Trolls 2: Gira mundial” (13 de desembre) són les propostes d’aquesta temporada. Per últim, L’Artesana també acollirà la Gala Benèfica de la Marató de TV3 (20 de desembre), dedicada enguany a la COVID-19, gala organitzada per l’Associació de Dones La Quartera.

Protocol de prevenció de la COVID-19

L’Ajuntament de Falset ha elaborat un protocol de prevenció per garantir la salut i la seguretat dels assistents durant tots els espectacles programats aquesta tardor. Entre les mesures que aquest protocol contempla s’hi troben, entre altres, la venda anticipada d’entrades, totes numerades per garantir el control de l’aforament i la distància social d’1,5 metres entre usuaris i/o grups familiars d’usuaris; el control de l’accés al teatre perquè no hi hagi aglomeracions i evitar també l’entrada de persones amb símptomes de Covid-19; l’ús obligatori de la mascareta; la neteja, desinfecció i ventilació de l’espai seguint les recomanacions del Departament de Salut, i el control d’accés als serveis. El protocol complet i en detall es podrà consultar al web de l’Ajuntament. Alhora, el personal del teatre informarà de les mesures d’aquest protocol als assistents i vetllarà pel seu compliment durant cada espectacle.