dimecres, 14 juliol, 2021
Les entrades per la resta de la programació: Ferran Palau, Da Souza, Maria Jaume i Renaldo & Clara es mantenen a la venda sense canvis a www.entradium.com. També hi ha un abonament de 24 euros per totes les actuacions.

El concert inaugural de la primera edició del nou festival Garbinada Pop de Falset, previst per aquest divendres 16 de juliol al pati de la Cooperativa de Falset, ha hagut de ser suspès. Un dels integrants del grup Gebre ha estat contacte directe amb persones afectades per Covid i el grup s’ha  vist obligat a cancelar l’actuació.

Tot i que s’ha buscat una  data alternativa per aquest estiu per poder realitzar el concert, finalment  no ha  estat possible i el concert es mirarà de recuperar en properes edicions del Garbinada Pop. El lloc de Gebre serà ocupat pel grup del Camp de Tarragona, Celistia, que actuarà el divendres 6 d’agost a Cooperativa  i amb  entrada gratuïta que s’ha de reservar a entradium.com. Des de l’organització es recorda a  les persones  que tenen  entrada reservada per Gebre que la mateixa és vàlida pel concert de Celistia, en un concert en el qual la formació sorgida durant el confinament presentarà el seu EP ‘Flores sin jardín’. Celistia expliquen que la seva creació va ser una casualitat, una sort de trobada en acabar els mesos de confinament. Després d’haver tocat en diferents formacions, Pau Angulo, David Cobo i Pablo Vidal van decidir comprovar quines cançons podrien fer junts.

L’organització també ha  confirmat que, tot i que la voluntat de l’organització era oferir un tast de vins de la Cooperativa de Falset, després de cada concert, les noves mesures sanitàries  per evitar el contagi de la Covid  ho fan inviable. Els concerts del festival Garbinada Pop es fan seguint els protocols  de seguretat amb  tot  el públic  assegut, distància  de seguretat i mascareta obligatòria durant  tota  l’actuació.

Les entrades anticipades per les actuacions de la resta de la programació, Da  Souza (24 de juliol), Renaldo & Clara (31 de juliol), Maria Jaume (7 d’agost)  i Feran Palau (14 d’agost) ja es poden comprar a preus d’entre 8 i 10 euros a la plataforma www.entradium.com.  També hi ha un abonament pels quatre concerts de pagament amb un preu de 24 euros que dóna accés a tots els concerts i que també s’ha d’adquirir a www.entradium.com