divendres, 22 novembre, 2019
L’alcalde, Carlos Brull, ha lliurat al conseller Josep Bargalló un dossier que recull diferents propostes de millora per als tres centres educatius del municipi

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat aquest divendres l’Ajuntament de Falset, on ha estat rebut per l’alcalde, Carlos Brull, i regidors del consistori. En el transcurs d’aquesta trobada, que s’emmarcava en la visita del conseller a diferents centres educatius de la comarca del Priorat, l’Ajuntament li ha lliurat un dossier que recull diferents propostes de millora per als tres centres educatius del municipi: la Llar d’Infants L’Espígol, l’Escola Antoni Vilanova i l’Institut Priorat.

Es tracta de millores relacionades amb la formació, com la sol·licitud del cicle de grau superior d’Integració Social, per a l’Institut Priorat, o la sisena hora per a l’Escola Antoni Vilanova.

El document també recull propostes vinculades a la prestació del servei de transport escolar a l’institut i la necessitat d’arranjar el camí que el connecta Falset, un camí que usen diàriament nombrosos alumnes per arribar al centre, sigui a peu o en bicicleta.

Per últim, el dossier també detalla algunes actuacions referents a l’estat de manteniment dels diferents centres.