divendres, 15 maig, 2020
La visita, que es podrà seguir Pel Teleservei i les xarxes socials del Castell de Falset, s’emmarca en el Dia Internacional dels Museus

L’Ajuntament de Falset se suma al Dia Internacional dels Museus, que se celebra el dilluns 18 de maig, amb una visita virtual al Castell de Falset-Museu Comarcal. La visita que recorrerà les diferents sales de l’exposició permanent del museu, podrà seguir-se pel Teleservei de Falset i per les xarxes socials del Museu Comarcal a partir de les 10 del matí (Facebook i Instagram: @castellfalset).

Les sales expositives del Castell de Falset estan dedicades a la mort a prehistòria, el plom i el comerç marítim en temps dels ibers i romans, el naixement de Falset i l’edat mitjana, i els temps de guerra en època moderna.

A banda d’aquest recorregut complet al Castell de Falset, durant el mateix dia es faran diverses preguntes sobre la història del municipi i la comarca relacionades amb la visita. Entre els qui encertin les respostes, es durà a terme un sorteig de diversos lots de productes de marxandatge del Castell de Falset-Museu Comarcal.

El Castell de Falset-Museu Comarcal

El Castell de Falset-Museu Comarcal, és un espai museístic que proposa la descoberta històrica i cultural del territori de forma amena, immersiva i interactiva. L’ambientació de cada sala expositiva i la construcció d’un relat que centra el discurs en un únic tema, a partir del qual se n’introdueixen d’altres, són elements fonamentals en la concepció d’un museu de caràcter comarcal que convida a comprendre de manera participativa cada època.

Recursos expositius i una acurada selecció de peces provinents del Centre d’Estudis Falsetans contribueixen a ambientar uns espais que pretenen ser viscuts amb tots els sentits.