dimecres, 22 juliol, 2020

Atenent a raons de prevenció i responsabilitat, i amb vistes a garantir la salut pública, l’Ajuntament de Falset ha efectuat aquest dimecres al matí (22 de juliol) tests ràpids serològics de la Covid-19 a tot el seu personal després que un treballador municipal (que ara mateix es troba en situació d’aïllament fora del municipi) donés positiu ahir dimarts (21 de juliol) en una prova PCR.

El resultat dels tests serològics ràpids efectuats aquest matí NO han detectat cap cas positiu, amb la qual cosa, i plenament garantida la seguretat sanitària, els serveis municipals segueixen prestant-se com fins ara.

Després del positiu d’ahir i amb l’objectiu de garantir la salut pública, ha estat l’Ajuntament de Falset qui ha decidit intervenir amb urgència i contractar aquestes proves serològiques a través dels seus serveis habituals de prevenció.

Com és lògic, l’Ajuntament de Falset ha mantingut informades les autoritats sanitàries, i en tot moment ha seguit degudament els protocols sanitaris i d’informació epidemiològica.