dimecres, 4 novembre, 2020
4 de novembre de 2020

L’Ajuntament de Falset informa:

  1. El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a través de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, ha informat a l’Ajuntament que, avui dia, a la residència Les Vinyes de Falset hi ha 52 residents que ja han superat la Covid-19, mentre que són 18 els residents positius pendents, ara mateix, d’una nova prova serològica. Des que s’hi va declarar un brot, a mitjans del mes de setembre, s’han registrat 40 defuncions.
  2. Com hem fet des del primer dia, l’Ajuntament reitera el seu oferiment de col·laboració als departaments de Salut i de Treball, Afers Socials i Família, així com als actuals gestors de la residència, en entendre que la prioritat, ara mateix, no pot ser cap altra que la salut pública i la vida de les persones.
  3. Pel que fa al conjunt del municipi, avui dia, hi ha 6 casos positius, dels quals dos estan hospitalitzats mentre que altres quatre resten aïllats als respectius domicilis.
  4. L’Ajuntament torna a fer una crida a la responsabilitat ciutadana de tots els falsetans i falsetanes, a fi i efecte de seguir amb rigor les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi.
  5. Les mesures sanitàries són d’obligat compliment i les persones que no les respecten estan sent advertides i sancionades.