dimarts, 27 octubre, 2020
27 d’octubre de 2020

L’Ajuntament de Falset informa:

BROT A LA RESIDÈNCIA LES VINYES

  1. L’Ajuntament ha acollit aquest migdia una reunió a la qual han assistit els actuals gestors de la residència Les Vinyes, una representació dels familiars i l’alcalde i el regidor de salut del govern municipal. Els participants han acordat reunir-se periòdicament.
  2. Els gestors de la residència han informat amb tota mena de detall de les actuacions que ja s’han dut a terme, arran de la intervenció, d’acord amb quatre línies de treball: comunicació amb els familiars, assistència sanitària, desinfecció dels espais i reorganització del centre.
  3. Entre d’altres actuacions, els gestors han informat de la millora de la comunicació amb els familiars i de la contractació de personal (metge, infermeres, treballador social i neteja).
  4. Com hem fet des del primer dia, l’Ajuntament reitera el seu oferiment de col·laboració al departament de Salut i als nous gestors de la residència, en entendre que la prioritat, ara mateix, no pot ser cap altra que la salut pública i la vida de les persones.

IMPORTÀNCIA DE LA RESPONSABILITAT CIUTADANA

  1. Atès que Falset no és cap excepció, ara mateix, pel que fa a l’increment de contagis que es registra arreu de Catalunya, l’Ajuntament torna a fer una crida a la responsabilitat ciutadana a fi i efecte de seguir amb rigor les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi.
  2. Les mesures sanitàries són d’obligat compliment i les persones que no les respectin poden ser sancionades. En aquest sentit, l’Ajuntament informa que els agents de la policia municipal han vist modificats els seus horaris i també han començat a patrullar durant les hores del toc de queda.