divendres, 23 octubre, 2020
23 d’octubre de 2020

L’Ajuntament de Falset informa:

  1. El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a través de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, ha informat aquest matí a l’Ajuntament que la residència Les Vinyes de Falset ha registrat 35 defuncions des que s’hi va declarar un brot de Covid-19 a mitjans del mes de setembre. D’aquestes 35 defuncions, 32 comptaven amb diagnòstic PCR de Covid-19. Els positius acumulats des que va declarar-se el brot són: 111 residents i 27 treballadors.
  2. L’Ajuntament de Falset lamenta profundament aquestes pèrdues i vol fer arribar el més sincer condol als seus familiars i amics. D’altra banda, l’Ajuntament mostra públicament el seu suport a les famílies, així com reitera el compromís d’escoltar i traslladar les seves demandes davant els organismes competents.
  3. L’Ajuntament també vol expressar la seva confiança en els gestors a qui s’ha assignat  temporalment la direcció i gestió de la residència després de la intervenció acordada aquesta mateixa setmana pels departaments de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
  4. En aquest sentit, l’Ajuntament reitera el seu oferiment de col·laboració al departament de Salut i als nous gestors de la residència, en entendre que la prioritat, ara mateix, no pot ser cap altra que la salut pública i la vida de les persones.