dimarts, 17 novembre, 2020
17 de novembre 2020

L’Ajuntament de Falset informa:

  1. El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat aquest matí que la residència Les Vinyes de Falset ja no té cap resident Covid-19 positiu.
  2. L’Ajuntament valora positivament aquesta notícia, alhora que lamenta, una vegada més, les nombroses pèrdues humanes que s’han produït i agraeix l’esforç que han esmerçat tots els professionals per a la superació del col·lapse sanitari.

Aquesta és la nota de premsa enviada pel Departament de Salut.

 

La residència les Vinyes es considerada residència verda ja no té cap resident COVID19 positiu

Des del centre es prepara la reobertura a les visites dels familiars

La Residència les Vinyes de Falset és considerada actualment com a residència verda ja que no té cap dels residents amb simptomatologia o amb un diagnòstic de COVID19 positius.

Actualment, la residència compta amb 76 usuaris. Des del centre, gestionat des de la intervenció del Departament de Salut per STS Gestió, s’estan aplicant els protocols pel que fa a comunicació als familiars i informació diària. Així mateix es treballa per tal que els familiars puguin realitzar visites als residents en les condicions òptimes de seguretat.

El centre continua aplicant el pla de comunicació que s’ha vertebrat en tres eixos: videotrucada als familiars, informació sobre els canvis i funcionament del centre mitjançant grup de Whatsapp i informació telefònica segons l’estat de l’usuari sobre l’evolució.

Tarragona, 17 de novembre de 2020