dissabte, 15 juny, 2019
En la presa de possessió Brull ha destacat la seva voluntat de treballar infatigablement per Falset i de donar continuïtat al projecte col·lectiu ja en marxa arran del govern municipal dels darrers quatre anys

Carlos Brull, d’Independents per Falset, és des d’aquest migdia alcalde de Falset. Brull accedeix a l’alcaldia per primer cop després d’haver guanyat les darreres eleccions municipals, en les quals Independents per Falset-Acord Municipal va obtenir la majoria absoluta: vuit dels onze regidors que té el plenari. Els tres regidors restants van correspondre a Falset Pot Més (dos) i Junts per Falset (un).

Carles Brull no és un nouvingut a la política municipal. Entre els 2007 i el 2011 va ser regidor a l’oposició, i la darrera legislatura ha ocupat el càrrec de primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Cultura, Salut i Esports, sempre en les files d’Independents per Falset. Els darrers quatre anys també estat vicepresident segon del Consell Comarcal del Priorat i conseller de l’àrea de Promoció i Desenvolupament Comarcal.

En la presa de possessió Brull ha destacat la seva voluntat de treballar infatigablement per Falset i de donar de continuïtat al projecte col·lectiu ja en marxa arran del govern municipal dels darrers quatre anys. “Els darrers quatre anys han estat una mostra excel·lent d’aquesta constància quotidiana, que s’ha traduït en un important programa d’obra pública que ha servit per resoldre assignatures pendents històricament del poble, fent possible que la situació financera municipal sigui ara millor que el 2015, en començar la legislatura”, ha dit, entre d’altres coses.

Foto: Miquel Bové.