dijous, 28 novembre, 2019
El motiu és que la resposta solidària a la campanya, a la qual s’havia sumat l’Ajuntament de Falset, ha estat massiva i ha superat les previsions de la mateixa ONG

La segona jornada de recollida de roba amb motiu de la campanya organitzada per Salvamento Marítimo Humanitario, que havia de dur-se a terme aquest dijous de les 19 a les 21 h a l’antiga Falbar, ha estat cancel·lada. El motiu és que la resposta solidària a la campanya, a la qual s’havia sumat l’Ajuntament de Falset, ha estat massiva i ha superat les previsions de la mateixa ONG, que ha sol·licitat als diferents col·laboradors que cancel·lin les diferents recollides de material previstes.

En el cas de Falset, i en el transcurs de la primera jornada de recollida de roba i sabates per als refugiats de Moria, ahir dimecres, es van preparar 8 palets, posant de manifest que els veïns i veïnes s’han bolcat un cop més amb les iniciatives solidàries organitzades al municipi.

L’Ajuntament de Falset vol agrair la col·labaració de tothom, i emplaça als veïns i veïnes a seguir aportant el seu gran de sorra per a futures iniciatives de caràcter solidari.