divendres, 26 juliol, 2019
L’actuació projectada a davant el centre educatiu s’executarà aquest mes de juliol, i la rotonda que s’ubicarà al polígon s’iniciarà al setembre

L’Ajuntament de Falset ha concretat amb la Diputació de Tarragona l’inici de les actuacions per millorar la seguretat dels usuaris de l’INS Priorat, ubicat a la carretera de Porrera. Aquestes tasques de millora, llargament reivindicades a nivell local, consistiran en la instal·lació de reductors de velocitat i en un pas de vianants, que connectarà la zona d’aparcament amb el centre educatiu.

L’actuació, que s’iniciarà el dimecres 31 de juliol, millorarà la mobilitat i la seguretat dels usuaris de l’Institut, professorat i estudiants, en un punt en el qual no hi havia cap zona de pas definida. Carlos Brull, alcalde de Falset, afirma que “aquesta és una mesura que no es podia demorar més, per això hem insistit en el fet es dugui a terme ara, a fi que a partir del primer dia del nou curs se’n puguin beneficiar els nombrosos usuaris d’un centre en el qual s’imparteixen classes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius”.

Les millores de seguretat viària a l’INS Priorat no és l’única mesura per a la qual han concretat data Ajuntament de Falset i Diputació de Tarragona. També s’ha fixat l’inici de la construcció de la rotonda que s’ubicarà a l’encreuament de l’antiga N-420 al seu pas per Falset amb la carretera de Bellmunt i el polígon Sort dels Capellans. Aquesta rotonda permetrà millorar la seguretat en aquest punt, ja que les incorporacions dels vehicles, vagin direcció cap a Falset, Móra, Bellmunt o el polígon Sort dels Capellans es faran a menys velocitat i de manera més ordenada.

Tant l’actuació projectada davant l’INS Priorat com la construcció d’aquesta nova rotonda seran finançades per la Diputació de Tarragona.