dimecres, 10 juliol, 2019
L’alcalde de Falset, Carlos Brull, ha donat compte en el ple dels nomenaments per a les diferents regidories, en un equip de govern que integraran els vuit regidors d’Independents per Falset i el regidor de Junts per Falset

L’Ajuntament de Falset ha aprovat aquest dimarts en ple el nou cartipàs municipal. L’alcalde de Falset, Carlos Brull, ha donat compte dels nomenaments per a les diferents regidories, en un equip de govern que integraran els vuit regidors d’Independents per Falset i el regidor de Junts per Falset. Brull ha declarat que “l’oferiment d’entrar a govern s’ha fet a tots els grups i, en el cas dels dos regidors de Falset pot més, aquests han optat per estar a l’oposició, una decisió que mereix tot el nostre respecte”.

Amb l’aprovació d’aquest dimarts, el cartipàs municipal de l’Ajuntament de Falset queda de la següent manera: Carlos Brull (Alcaldia, Turisme i Comunicació), Àngels Rocamora (Hisenda i Esports), Antoni Muntané (Promoció, Comerç i Governació), Rosa Poy (Cultura, Patrimoni i Educació), Joan Coll (Festes, Fires i Joventut), Alec Sotthewes (Equipaments, Serveis i Brigada), Núria Borràs (Ciutadania, Participació i Benestar Social), Josep Rull (Urbanisme, Obres i Habitatge) i César López (Medi Ambient).

Segons l’alcalde de Falset, Carlos Brull, “aquest cartipàs presenta algunes novetats respecte a l’anterior legislatura, com és, per exemple, la regidoria de Ciutadania i Participació, amb la qual volem estar més a prop dels veïns i veïnes de Falset i de les diferents sensibilitats del nostre poble”. “D’altra banda, i amb el propòsit de connectar de manera més directa i lògica l’Ajuntament amb el teixit associatiu, la vinculació de les entitats ja no serà amb una única regidoria com havia estat fins ara”, apunta Brull. “Creiem que té més sentit i serà de més utilitat per a tots que les entitats esportives dialoguin amb la regidoria d’Esports, les socials amb la de Benestar Social, les culturals amb la de Cultura…”, afegeix Brull.

D’altra banda, l’alcalde també ha afirmat que la delegació en les diferents regidories serà major que en altres legislatures “en aquells casos en què sigui possible i amb l’objectiu de ser més àgils en la resolució de les demandes de la ciutadania”.

Per últim, Carlos Brull ha volgut destacar un cop més que “la voluntat de l’equip de govern seguirà sent la de treballar infatigablement per Falset i donar de continuïtat al projecte col·lectiu ja en marxa arran del govern municipal dels darrers quatre anys”.