La porta d’entrada al Priorat del vi

Falset, tot i que és la capital de la comarca del Priorat, és un poble petit (2.838 habitants) que, com a tal, conserva una estructura urbana tradicional i un entorn natural i agrícola sense grans estridències, com la resta de comarca. L’agricultura i, especialment, el món del vi tenen un important pes en l’economia local i en la cultura popular, i això marca el caràcter de la vila en tots els sentits.

L’expansió del turisme rural o d’interior i el prestigi vitivinícola de la comarca, han fet que Falset compti avui dia amb una important xarxa de serveis i allotjaments turístics. Hi ha restaurants de tots els preus, hotels, cases d’apartaments, oficina de turisme, museus com el Castell del Vi, cellers visitables, rutes guiades, camins senyalitzats, empreses turístiques i s’hi programen activitats (principalment relacionades amb l’enoturisme) al llarg de tot l’any.

Molt ben comunicada, Falset és la porta d’entrada ideal per a tots aquells que vulguin conèixer el territori que configura el Priorat com l’única comarca catalana que compta amb dues denominacions d’origen vitivinícoles diferenciades: la DO Montsant i la DOQ Priorat. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.