dilluns, 25 maig, 2020

L’Ajuntament de Falset informa que, a partir d’aquest dimecres, reobren les seves portes el pavelló poliesportiu i la pista poliesportiva de la piscina, sempre que l’activitat que s’hi dugui a terme no impliqui contacte físic entre els esportistes i respecti les mesures de seguretat compreses en la Fase 2 de desconfinament, en la qual el municipi ja ha entrat aquesta mateixa setmana.

divendres, 15 maig, 2020
El conductor de l’acte serà el periodista Xavier Graset, i els beneficis es destinaran a la recerca contra la Covid-19

El periodista Xavier Graset serà l’encarregat de conduir demà, dissabte, a les 12 del migdia, via Instagram Live, una segona subhasta benèfica de vins organitzada per la Fira del Vi de Falset, la DO Montsant i la DOQ Priorat. Els beneficis es destinaran a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), amb l’objectiu de donar suport a la recerca científica contra la Covid-19.

divendres, 15 maig, 2020
La visita, que es podrà seguir Pel Teleservei i les xarxes socials del Castell de Falset, s’emmarca en el Dia Internacional dels Museus

L’Ajuntament de Falset se suma al Dia Internacional dels Museus, que se celebra el dilluns 18 de maig, amb una visita virtual al Castell de Falset-Museu Comarcal.

divendres, 8 maig, 2020
Els organitzadors han decidit celebrar dues subhastes més els dissabtes 16 i 23 de maig via Instagram Live

L’Ajuntament de Falset, la Denominació d’Origen (DO) Montsant i la Denominació d’Origen Qualificada (DOQ) Priorat ja han fet efectiu el lliurament de 2.074 euros a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)  destinats a la recerca científica contra la Covid-19. Aquests diners són els recaptats en la subhasta solidària de vins de Montsant i Priorat que es va fer diumenge passat, en el marc de la 1a Fira del Vi de Falset Online.

divendres, 8 maig, 2020
La mesura ja serà efectiva a partir de dilluns, amb la idea que les terrasses puguin ampliar-se

L'Ajuntament de Falset ha iniciat els treballs provisionals que, a partir de dilluns, d’acord amb la fase 1 de desconfinament, han de permetre suprimir les places d'aparcament del carrer Miquel Barceló amb l’objectiu que els bars i restaurants d'aquest important eix (l’antiga carretera N-420 al seu pas per la població) puguin instal·lar i ampliar les terrasses de manera immediata.

dimecres, 29 abril, 2020
L’organització de la Fira del Vi (que es va haver de suspendre) ha organitzat un programa virtual amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra; la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, són algunes de les autoritats que han confirmat la seva participació telemàtica en la inauguració de 1a Fira del Vi de Falset ONLINE, que se celebra aquest cap de setmana (en les mateixes dates que havia de celebrar-se la 25a Fira del Vi de Falset, suspesa arran de la Covid-19).

dimecres, 22 abril, 2020
L’organització de la Fira del Vi (que es va haver de suspendre) ha organitzat un programa virtual amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat

L’Ajuntament de Falset, amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat, ha decidit organitzar la 1a Fira del Vi de Falset ONLINE el cap de setmana de l’1, 2 i 3 de maig (en les mateixes dates que havia de celebrar-se la 25a Fira del Vi de Falset, suspesa arran de la Covid-19).

divendres, 17 abril, 2020
El consistori va celebrar ahir el primer ple telemàtic de la seva història

L’Ajuntament de Falset va aprovar ahir, en un ple extraordinari d’urgència, diverses resolucions com a conseqüència de l’emergència sanitària declarada arran de la Covid-19. Entre aquestes mesures destaca la consolidació d’una partida pressupostària que, un cop s’aixequi l’actual confinament, serveixi fomentar la reactivació social, cultural, econòmica i esportiva, amb l’objectiu d’anar recuperant la normalitat  quotidiana tan aviat com sigui possible.

dimarts, 14 abril, 2020
El cicle, que se sumarà als 4 que ja ofereix el centre, arriba a conseqüència de les peticions fetes per l’INS Priorat i l’Ajuntament de Falset al Departament d’Educació

L’INS Priorat ampliarà la seva oferta formativa a partir del curs vinent amb el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social. Aquest cicle formatiu, que se sumarà als 4 que actualment ja ofereix el centre de Falset, arriba després de les peticions fetes de manera conjunta per l’INS Priorat i l’Ajuntament al Departament d’Educació, la darrera durant la visita del conseller Josep Bargalló al Priorat, el passat mes de novembre.

dijous, 9 abril, 2020
El consistori incorpora dos nous efectius com a mesura excepcional per reforçar la seguretat i el control mentre duri el període de confinament i l’estat d’alarma arran del COVID-19

L’Ajuntament de Falset reforça el cos d’agents municipals amb dos informadors com a mesura excpecional arran de la situació d’emergència provocada pel Covid-19. Amb aquestes dues incorporacions, els cos d’agents municipals de Falset comptara amb 5 efectius, a fi de reforçar les tasques de seguretat i control mentre duri el període de confinament i l’estat d’alarma. Aquests dos informadors duran a terme tasques de reforç en col·laboració amb els agents municipals de Falset.