dijous, 21 març, 2019
La població prioratina ja va formar part de l’itinerari de la primera edició de la prova, que es va disputar l’any 1919

El Biela Club commemorarà aquest diumenge 24 de març el centenari de la I Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus, que es va disputar per primer cop l'any 1919. Com en aquella primera edició, la qual va esdevenir la primera prova de ral·li de la província de Tarragona, Falset serà escenari del pas dels vehicles.

dimarts, 5 març, 2019
Hi participaran més de 120 persones, entre mestres i alumnes, de dinou centres de primària del Priorat i el Baix Camp

L’Ajuntament de Falset col·labora en el Fòrum del Programa Escoles Verdes, que aquest dijous portarà a Falset un total d’unes 120 persones, entre mestres i alumnes, pertanyents a 19 centres de primària de les comarques del Priorat i Baix Camp. Els alumnes i mestres es reuniran per compartir experiències, propostes i idees per  millorar l’educació per a la sostenibilitat a les escoles i, per extensió, al seu entorn més proper.

dijous, 28 febrer, 2019
El certamen se celebrarà del 3 al 5 de maig, amb actes en diversos pobles i tot potenciant les activitats de tast per als amants del vi

La Fira del Vi de Falset (Mostra dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant) compta ara mateix amb més de cinquanta cellers inscrits, una xifra molt bona quan encara falten més de dos mesos per al certamen i segueix el degoteig d’inscripcions.

dimarts, 19 febrer, 2019

El ple de l’Ajuntament de Falset ha aprovat el pressupost municipal per al 2019, que ascendeix a 2,6 milions d’euros i que es caracteritza per la continuïtat i la contenció. Pel que fa als ingressos, prop d’un milió prové dels impostos (IBI, etc), un altre milió dels preus, taxes i similars (aigua, brossa, piscina, etc) i la resta, principalment, de la participació que el municipi té en els impostos de l'Estat.

divendres, 1 febrer, 2019

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, ha presentat avui a l’Ajuntament de Falset el projecte del centre de rehabilitació que s’ubicarà en la zona adjunta al CAP de Falset i serà un espai autònom. Aquest nou equipament tindrà una dotació d’espais composta per 1 sala de consulta polivalent per a ús de metge rehabilitador i fisioterapeuta, 1 sala polivalent que inclou espais per a tractaments grupals i 3 boxs específics per a tractaments en funció de les patologies. Així mateix el centre estarà dotat amb magatzem i vestidor per al personal.

dimarts, 29 gener, 2019

Un total de 13 famílies es beneficiaran enguany de les subvencions extraescolars que concedeix l’Ajuntament de Falset. De fet, els ajuts han estat atorgats a totes les sol·licituds que complien amb les bases de concessió. D’aquesta manera, s’ha facilitat l’accés d’infants i joves a les activitats organitzades per l’AMPA, l’Escola de Futbol Priorat Esportiu, el Club de Pàdel Falset i el Club de Judo Priorat.

dijous, 24 gener, 2019
El cinema serà protagonista d’aquesta temporada, en la qual tampoc hi faltaran propostes de música i teatre

El teatre L’Artesana de Falset ha presentat la programació d’hivern, una temporada que anuncia “serà de cine”. No és en va, ja que durant els mesos de gener, febrer i març s’hi projectaran set pel·lícules. A banda d’aquests films, també hi haurà temps per a propostes de música i teatre.

dimecres, 16 gener, 2019
El municipi celebra els dies 19 i 20 de gener una de les seves festivats més representatives, declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional de Catalunya

Falset viurà aquest cap de setmana, 19 i 20 de gener, l’Encamisada, una de les seves festivats més representatives. Declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional de Catalunya, l’Encamisada és una celebració directament relacionada amb la festivitat de Sant Antoni Abat, tot i que, a diferència d’altres festes similars, en aquest particular també s’hi rememora una llegenda que es remunta a la Guerra del Francès. Segons la tradició local, els falsetans van aprofitar una nit de boira per vestir-se de blanc, passar inadvertits i alliberar-se del setge al qual estaven sotmesos pels francesos.

divendres, 11 gener, 2019

El nou Castell de Falset - Museu Comarcal, inaugurat el setembre, ha tancat l’any 2018 amb més de 2.500 visites. En aquests 4 mesos d’obertura, la proposta amena i immersiva de descoberta històrica i cultural del territori que s’hi presenta s’ha convertit en un dels grans atractius de la població.

dilluns, 31 desembre, 2018
L’acte tindrà lloc aquest dijous (3 de gener) a les 18.00 al teatre l’Artesana de Falset, amb la presència, entre d’altres, de l’escriptor Albert Sánchez Piñol

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, presidirà aquest dijous (dia 3 de gener), a partir de les 18 hores, al teatre l’Artesana de Falset, la presentació del llibre ‘Antoni Vidal i Talarn i Pere Joan Barceló (Carrasclet). Dos defensors de la terra (1700-1720)’, treball pòstum de l’historiador Antoni Muñoz, publicat per Rafael Dalmau Editors.

Comparteix

Agenda

29
Mar
Xerrada: La gestió emocional, a càrrec de la psicòloga Rosa Barceló i amb l'Associació de dones de la Quartera. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, c. baix 41 de Falset.
30
Mar
Taller familiar: juguem amb la realitat augmentada, amb la col·laboració de Ma. Josep Clua. A la biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, c. baix 41 de Falset. Places limitades.