dimarts, 24 març, 2020
El manifest ha estat impulsat per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) atesa la situació creada per la pandèmia del Covid-19.

L’Ajuntament de Falset s’ha adherit al “Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus”, impulsat per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) atesa la situació creada per la pandèmia del Covid-19.

divendres, 20 març, 2020

El Consell Comarcal del Priorat i els ajuntaments de la comarca volen manifestar la seva preocupació davant l’onada de desplaçaments cap a segones residències i domicilis de familiars des que es va decretar l’Estat d’Alarma i el confinament de la població arran de la situació d’alerta motivada pel COVID-19.

dijous, 19 març, 2020
El consistori falsetà també intensifica la neteja d’espais públics, seguint les recomanacions del Departament de Salut

L’Ajuntament de Falset ha aprovat aquest dijous 19 de març un paquet de mesures econòmiques i fiscals per mitigar els efectes del Covid-19 en el teixit empresarial, en l’àmbit laboral i en el conjunt de la ciutadania. Aquest paquet inclou 4 mesures, que incideixen en les llicències d’ocupació de via pública, en la recollida de brossa comercial, en les taxes del mercat i en la quota de l’escola bressol.

dimecres, 18 març, 2020
Tot i el tancament dels centres educatius com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, els centres de Falset mantenen la comunicació amb alumnes i famílies per facilitar-los-hi activitats d’aprenentatge

Tot i el tancament dels centres educatius com a mesura excepcional per contenir el coronavirus (a partir del 13 de març i fins al 17 de març), els centres de Falset i els seus respectius equips docents es mantenen actius. La suspensió de les classes en horari lectiu i el confinament dels membres dels equips docents als seus domicilis no ha aturat la comunicació dels centres de Falset (INS Priorat, Escola Antoni Vilanova i Llar d’Infants l’Espígol) amb els alumnes i les seves famílies.

dimarts, 17 març, 2020

Després de de sotmetre-ho a consulta amb el sector vitivinícola, la comissió organitzadora de la Fira del vi de Falset ha decidit suspendre l’edició d’aquest 2020, que havia de celebrar-se el primer cap de setmana de maig. La comissió ha decidit que la Fira tornarà a celebrar-se el primer cap de setmana de maig de 2021. Finalment, atesa la situació i per raons operatives, s’ha renunciat a fixar una data alternativa aquest any.

diumenge, 15 març, 2020

L’Ajuntament de Falset vol reiterar davant els falsetans i falsetanes que les mesures d’emergència decretades amb motiu de l’afectació del COVID-19 exigeixen a tota la població quedar-se a casa, sempre que no sigui estrictament necessari i per raons d’absoluta necessitat. Insistim a tots els falsetans i falsetanes en la importància de col·laborar amb aquestes mesures que tenen com a objectiu la prevenció i, alhora, contribuir socialment a minimitzar la pandèmia. Fer-ho ajudarà a salvar vides.

divendres, 13 març, 2020

 

MESURES

Primer.- Ordenar el tancament, de tos els edificis municipals, a excepció de la seu de l’ajuntament, i suspendre totes les activitats previstes als mateixos, amb efectes immediats i, en principi, fins al 27 de març.

dijous, 12 març, 2020
Tanquen al públic la Llar de jubilats, la Biblioteca i el teatre de l’Artesana

L’alcalde de Falset ha decretat aquest matí l’adopció de mesures excepcionals amb motiu de l’Afectació del COVID-19, després de constituir una comissió d’emergència, segons allò previst el document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de Falset.

dimecres, 11 març, 2020
El termini d’admissió d’originals serà fins el 21 de març

El món del vi i la poesia maridaran en la 25a edició de la Fira del Vi amb el concurs “Trull d’Haikus”, proposat des de l’Ajuntament de Falset. El tema de referència del concurs serà el món del vi i el format de presentació serà l’haiku japonès en la seva versió més lliure. S’ha triat aquest format de poema perquè és concís, potent i la seva concepció històrica la connecta molt amb el territori i la natura. A més, el seu format és altament compatible amb una visualització ràpida per a la promoció de la Fira del Vi.

dilluns, 9 març, 2020
En aquest passeig s’hi han plantat 30 moreres i 28 prunus

L’Ajuntament de Falset ha substituït en els darrers dies tots els arbres de l’avinguda del Tancat. Els arbres que fins ara hi havia han estat reemplaçats per 30 moreres i 28 prunus. La mesura s’ha emprès amb l’objectiu de posar fi a les molèsties que ocasionaven els anteriors arbres, dels quals se’n desprenia una substància que embrutava el carrer i els cotxes estacionats en les proximitats.